Tabu
lifestyle

SuperBebe Expo show, primul târg pentru copii în aer liber

SuperBebe Expo Show inseamna 4 zile de expozitie cu vanzare, workshopuri pe teme educative, prezentari, jocuri, distractie si multe premii pentru copii si parinti. Expozitia se va desfasura in mijlocul naturii, in parcul Herastrau, in zona Roata Mare, intr-un cort de 1.000 de metri patrati, special amenajat pentru a gazdui workshopuri si pe cei mai importanti comercianti de produse pentru copii.

Tema generala a expozitiei va fi una eco si se va regasi in prezentarile si demonstratiile pentru public care vor trata subiecte privind cresterea, ingrijirea si educarea copiilor in armonie cu natura, vor prezenta produse naturale, nepoluante si biodegradabile. Vizitatorii SuperBebe Expo Show pot castiga un sejur de 7 zile all inclusive intr-un club de 5 stele din Antalya, un carucior si un tarc de joaca pentru copii de la Miniblu, plus multe alte premii si cadouri in fiecare ora. In fiecare zi, pe scena amplasata in cort, trupe de copii vor canta, vor face demonstratii de dans sportiv sau de karate.

Tot pe scena se vor desfasura zilnic reprezentatii de teatru pentru copii, sedinte de face painting, concursuri si jocuri pentru public. Tot in cadrul SuperBebe Expo Show, pe 29 si 30 mai, langa cortul expozitiei va fi amplasat un circuit de masini pentru copii, cu o suprafata de 500 de metri patrati. Circuitul reproduce in miniatura conditiile de trafic cu semne de circulatie, semafoare, treceri de pietoni si este deservit de 3 masinute cu 2 locuri. Copiii, sub indrumarea agentilor de la Politia Rutiera si a personalului specializat, vor conduce masinutele, vor invata regulile de circulatie si cum se aplica acestea. Proiectul face parte din Carta Europeana a Sigurantei Rutiere, o initiativa a Comisiei Europene pentru promovarea sigurantei traficului si este adus pentru prima oara in Romania de partenerul principal al evenimentului: Devin – apa pura de izvor.

Pe 31 mai la SuperBebe Expo Show, in premiera in Romania, la invitatia Minimax, soseste celebrul personaj de desene animate Bob Constructorul (Bob the Builder). Pe parcursul intregii zile copiii vor putea sa se joace, sa faca poze si sa ia autografe de la Bob Constructorul. In tot acest timp, pe scena amplasata special pentru acest eveniment, linga cort, pe un ecran de 12 metri patrati vor rula desene animate.

Expozitia cu vanzare va fi deschisa vizitatorilor pe 29, 30, 31 mai intre orele 10:00 si 20:00 iar pe 1 iunie intre orele 10:00 – 18:00. Pretul unui bilet de intrare pentru adulti este de 5 RON. Copiii pina in 12 ani au acces gratuit. SuperBebe Expo Show este organizat de revista Superbebe, editata de Grupul de Presa Realitatea-Catavencu.

P.S. Pe 1 iunie te asteptam impreuna cu copilul tau la targ. Intrarea se face pe baza legitimatiei de presa Realitatea-Catavencu.

ARTICOLE SIMILARE

Love story 11: Povestea mea de dragoste

realitatea

Femeile stau mai mult timp în fața calculatorului decât cu soții lor

realitatea

Whoopi Goldberg, supărată pe Facebook și Twitter

realitatea

Claude Lelouch și-a prezentat la București filmul “Un roman de duzină”

realitatea

TOP 10 Cele mai bune piese care au câștigat Oscarul

realitatea

Farmecul indiscret al infidelităţii

Scrie un comentariu