Home > Agenda > stiri > Suri Cruise e obligată să se joace doar cu copii scientologi

Suri Cruise e obligată să se joace doar cu copii scientologi

Tom Cruise și Katie Holmes nu vor să-și lase fetița în vârstă de trei ani să se joace cu alți copii decât cei scientologi. Se pare că micuța Suri Cruise nu are voie să interacționeze nici cu colegii de la cursurile de dans.

"Nu stă niciodată cu ceilalți copii de la dans, nici înainte nici după cursuri. O aduce mama ei și o așteaptă până termină. Familia Crusie preferă ca Suri să nu stea de vorbă decât cu copii scientologi. Oricum, fetița nu prea are colegi de joacă și stă mai mult în compania păpușilor", a declarat o srură pentru revista Britain’s Star.

Åži Suri Crusie este o fetiță de trei ani extrem de ocupată: ia lecții de spaniolă, franceză, dans, vioară și pian. Iar părinții refuză să o trateze ca pe un copil, preferând să o considere un egal al lor. "Ei spun că Suri este un adult mic și că poate să stea cu ei și prietenii lor. Nu îi spun niciodată "nu" pentru că sunt convinși că va înțelege că greșește dacă îi explică, îi fac toate poftele, dar nu îi dau voie să aibă activități care presupun dezordine sau haos", a mai adăugat sursa.

Articole asemanatoare
misiune imposibilă
Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus
Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes
tom cruise
Tom Cruise trebuie să mai îndeplinească două „misiuni imposibile”
katie holmes
Katie Holmes şi Jamie Foxx se pregătesc de nuntă

Comenteaza acest articol

Suri Cruise e obligată să se joace doar cu copii scientologi

by realitatea   1 min
0