Home > Agenda > TABU Soiree la Readers cu Sandra Pralong / 21 FOTO

TABU Soiree la Readers cu Sandra Pralong / 21 FOTO

O noua editie TABU SOIREE, gazduita de aceasta data la Readers Cafe & Lounge, eveniment realizat impreuna cu sponsorii nostri dragi – Herbalife, Le Midi, Sky Wellness, ArCuB, Cookie Jar (care a oferit prajiturele delicioase).

Programul a fost unul foarte dens, seara incepand cu o discutie amicala prin care Oana Stinga, marketing manager la Herbalife, l-a initiat pe Dan-Silviu Boerescu in tainele nutritiei si stilului de viata sanatos. Cele 70 de participante, prietene ale revistei TABU, au aflat astfel si ele de “Planul celor 5 mese sanatoase pe zi” si de faptul ca nu trebuie sa se infometeze pentru a-si regasi supletea. Dimpotriva! S-a facut si proba practica, toti invitatii fiind imbiati sa guste shake-uri Formula 1 de la Herbalife, excelente inlocuitoare de masa, in egala masura savuroase, combinatiile fiind ciocolata cu banane, vanilie cu capsune si vanilie cu fructe de padure.

In continuare, Sandra Pralong a povestit amanunte inedite legate de biografia mamei sale, Sanda Budis, care, la varsta de 85 de ani, a scris bestseller-ul “Fata tatei si mama fetei” (Ed. Polirom), o carte despre puterea femeii de a invinge vicisitudinile istoriei. Sandra Pralong a dezvaluit inclusiv cum a reusit mama ei sa o scoata din tara, in anii ’70, trimitand o telegrama – “ca de la mama la mama” – Patriciei Nixon, sotia presedintelui american, vizitat la acea vreme, la Washington, de catre Ceausescu.

La finalul discutiei, Sandra Pralong a primit, spre a transmite minunatei sale mame, un cadou de pret din partea Le Midi (firma ale carei bijuterii sunt distribuite prin reteaua magazinelor Cellini). Astfel, Sanda Budis va putea purta, la intalnirea TABU SOIREE din mai, un splendid sirag din perle naturale, simbol al frumusetii, armoniei si sentimentelor nobile. (Sa spunem si ca Le Midi asigura bijuteriile pentru Casele Regale din nordul Europei!)

De asemenea, Sandra Pralong a efectuat si tragerea la sorti in urma careia 6 participante au castigat cate o invitatie dubla la spectacolele de teatru de la ArCuB: “Prizonierul din Manhattan” (21 feb.), “Cina cu prieteni” (27 feb.), “Comedie pe intuneric” (28 feb.), “Marfa vie” (2 martie), “Vitelul de aur” (9 martie) si “Dom Juan” (10 martie).

A urmat recitalul, multgustat de public, al cantautorului Ovidiu Scridon, in avanpremiera turneului national “Pentru Ea”, din luna martie.

La plecare, participantele au primit cadouri frumoase de la Herbalife (batoane proteice si kituri cosmetice), Sky Wellness (vouchere spa & fitness) si TABU.

…Daca e o seara reusita, e TABU SOIREE!

Foto: Alex Dascalu. Echipa TABU: Alina Tabusca, Raluca Costea, Alina Marinica, Diana Moldovan, Catalin Dragan.

Articole asemanatoare
Herbalife SKIN – Nutritie inteligenta pentru piele
Tabu Soiree in ritm de dans
Obiceiuri legate de nutriţie şi dietă la români
ADELINA PESTRITU, ultrasexy la TABU SOIREE!

2 Responses

  1. Ioana Daian

    Ca deobicei, Tabu s-a intrecut pe sine! Un regal a fost aceasta Soiree, m-a impresionat povestea Sandei Budis, ce resurse gaseste o mama pentru a-si recapata copilul…Cu adevarat, lumea ar fi mai buna daca ar fi condusa numai de femei, ele nu abdica niciodata, au diplomatia in sange, nu cunosc cuvantul razbunare, sunt miloase, sensibile la necazurile altora, stiu sa organizeze finantele…

Comenteaza acest articol

TABU Soiree la Readers cu Sandra Pralong / 21 FOTO

by realitatea   1 min
2