Home > Slider > Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși”

Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși”

Taylor Swift

Taylor Swift a vorbit despre așteptările societății cu privire la rolul femeii. „Suntem mai mult decât incubatoare”, a declarat artista, îngrijorată de faptul că se pune presiune pe femei să facă copii cât mai curând posibil.

La începutul acestui an, Taylor, care luna aceasta va împlini 30 de ani, a închis gura unui jurnalist german, după ce a întrebat-o dacă intenționează să aibă copii. Taylor Swift l-a acuzat indirect de sexism, explicându-i ce înseamnă pentru ea această vârstă. „Chiar nu cred că unor bărbați li s-ar adresa întrebarea asta atunci când împlinesc 30 de ani. Așa că nu o să răspund la întrebarea asta acum”, a replicat iritată ea.

Swift a detaliat apoi ce înseamnă pentru ea acest prag. „Împlinirea a 30 de ani se simte…Îi aud pe unii spunând că atunci când schimbi acest prefix nu mai simți la fel de acut stresul și anxietatea, în comparație cu perioada anilor 20, iar din ceea ce am observat, pot să spun că în perioada anilor 20 încerci să capeți experiență, încerci lucruri noi, dai greș, faci greșeli. Iar eu plănuiesc fără îndoială să încerc lucruri noi și să greșesc și după ce voi împlini 30 de ani. Dar mă aștept să mă simt puțin mai bine în ceea ce privește atitudinea mea față de mine. Pe măsură ce mă apropii mai mult de vârsta asta, simt tot mai mult că mi se întâmplă lucrul ăsta. Sper ca în final să se împlinească predicția asta”, a completat Taylor Swift.

În ultimul număr al revistei People, în care Swift a fost prezentat ca fiind unul dintre cei patru „Oamenii ai anului” (alături de Jennifer Aniston, Jennifer Lopez și Michelle Obama), vedeta a declarat că femeile ar trebui să se simtă încrezătoare în a-și exprima opoziția față de astfel de întrebări.

„Cu cât mai multe femei sunt capabile să își exprime disconfortul în situații sociale, cu atât devine o regulă socială pentru persoanele care pun întrebări de genul <<Când vei începe o familie?>> cuiva ce abia a împlinit 25 de ani. E un pic nepoliticos”, a spus Taylor Swift. „Suntem mai mult decât incubatoare”, a adăugat ea.

Pe 23 august, Taylor Swift a lansat albumul „Lover” care s-a vândut în peste 1 milion de exemplare în Statele Unite. Cel de-al şaptelea album al lui Swift este şi primul album pentru care cântăreaţa deţine controlul deplin al înregistrărilor master. Primele şase discuri ale ei sunt deţinute de Scooter Braun şi Big Machine Label.

Articole asemanatoare
Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard
Richard Ma
Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards
“You need to calm down” – un imn politic pro LGBTQ mai mult decât un hit Taylor Swift
Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

4 Responses

  1. Daniel

    Pai ce era să zică ? Probabil că îi este frica pentru silueta și că trebuie să aibă responsabilități. Ori așa , cum este acum face ce vrea și nu dă socoteală nimănui. Unor femei le-a dispărut sentimentul matern. De fapt acest rol îl are, la baza femeia, de a naște. Restul sunt superficialități.

    1. Florina

      Daniel ….rolul femeii e mai mult decât Acela de a naște…rolul femeii e de a da oameni în societate de a educa de a face oameni!!! Deci comunitatea lgbt nu poate acest lucru decât tot cu ajutorul unei femei nu are cum altfel…dar sa nu punem femeia decât mama și atât…..o mama înseamnă atât de multe lucruri înseamnă universul de fapt

  2. Pingback : Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși” | Anunturi gratuite Director web ✅ Promovare online

Comenteaza acest articol

Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși”

by Andreea Damian   2 min
4