Tabu
CULTURE

The breeders – Mountain Battles

Inițial un simplu vehicul pentru compozițiile lui Kim Deal ale cărei piese nu ajungeau decât în situații excepționale pe albumele Pixies, The Breeders s-au format în 1988, din componența inițială făcând parte și Tanya Donelly, pe a-tunci membră a Throwing Muses.
Deși primele două albume, Pod (1990) și Last Splash (1993), s-au bucurat chiar și de un oarecare succes comercial, The ­Breeders, care deși erau una dintre cele mai promițătoare trupe alternative ale perioadei, n-au reușit să se mențină.

După multiple permutări în componență, proiecte paralele și tot felul de conflicte de natură mai mult sau mai puțin narcotică, trupa a revenit în 2002 cu Title TK, din păcate, un efort complet neinteresant.

Neașteptat însă, 2008 a adus Mountain Battles, cel de-al patrulea album din cariera de 20 de ani a trupei și care, surprinzător, dovedește că The Breeders au trecut cu eleganță peste grunge-ul, punk-ul și pop-ul alternativ de pe primele albume, păstrând exact atât cât trebuie din sound-ul de la începuturi.

ARTICOLE SIMILARE

PAUL VAN DYK – IN BETWEEN

realitatea

CHARLIE HEBDO vandut in 5 milioane de exemplare! Ce are pe coperta

realitatea

Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile

Dora Constantinovici

Nevasta lui MADALIN VOICU alapteaza in biserica! FOTO

Galeriile Artmark ⎪Artă Decorativă. Licitația de Mărțișor

Ciocîrlan

Bon Bijou, cel de-al treilea castigator al MOOZA Pop Up Store, si-a inaugurat magazinul din Baneasa Shopping City

Scrie un comentariu