Home > Lifestyle > THERAPY – cafeneaua terapeutica din centrul capitalei

THERAPY – cafeneaua terapeutica din centrul capitalei

ALIAT (Alianta pentru Lupta Impotriva Adictiilor si Toxicomaniilor) lanseaza THERAPY – prima cafenea terapeutica din centrul Capitalei, ai carei angajati provin din medii defavorizate.

THERAPY este o intreprindere sociala, ai carei angajati provin din medii defavorizate, si care va servi produse provenind din alte intreprinderi sociale similare, atat pentru a sustine acest sector nou in Romania, cat si pentru a oferi consumatorilor produse proaspete si de calitate. De asemenea, cafeneaua va gazdui si evenimente axate pe diverse forme de terapie (psihoterapie, terapie prin arta, terapie ocupationala. Iar profitul va fi reinvestit in sustenabilitatea cafenelei, ca intreprindere sociala, precum si in programele ALIAT dedicate persoanelor dependente.

THERAPY este situata pe strada Sfintii Voievozi numarul 60, intr-o vila interbelica cu o bogata istorie, vila fiind construita de familia Sturdza. THERAPY 1

De amenajare si de renovarea acesteia s-a ocupat Anca Lazar, o tanara scenografa din Bucuresti: “Am vrut sa amenajam un spatiu prietenos cu oamenii, dar si cu ochiul, un loc placut in care sa simti ca poti sta oricat si oricand ai nevoie sa te regasesti.  Este luminos, pozitiv  si imprumuta mult din personalitatea noastra, a celor care s-au ocupat de el,  dar am vrut sa ii lasam si loc sa creasca si sa se dezvolte odata cu multitudinea de plante pe care le-am adoptat si,desigur, odata cu clientii care ii vor calca pragul”.

Cafeneaua Therapy nu se adreseaza doar persoanelor cu probleme legate de abuzul de substante, ci publicului larg. Asa ca, daca doriti un loc linistit pentru a savura o cafea, va recomandam cu caldura Therapy.

 

 

 

 

 

 

 


Comenteaza acest articol

THERAPY – cafeneaua terapeutica din centrul capitalei

by realitatea   1 min
0