Tabu
CULTURE

Sevenego si Kurtiss Kromm mixeaza la Plum Festival!

1Din bootcamp-ul burn Residency Ibiza, direct pe scena Plum Festival Sevenego si Kurtiss Kromm mixeaza in acest weekend la Colectiv. Cei doi finalisti burn Residency Romania fac parte din line-up-ul PLUM, festival ce va avea loc pe 25 si 26 septembrie, la Fabrica Pionierul si Colectiv din Capitala.

Dupa bootcamp-ul burn Residency din Ibiza, acolo unde i-au avut ca mentori pe legendarii Carl Cox si Philip Straubb, Sevenego si Kurtiss Kromm s-au intors mai pregatiti ca niciodata sa urce pe scena si sa arate publicului ce au invatat pe insula muzicii electronice. Astfel, warm-3upul celor doua seri din cadrul PLUM vor fi asigurate de Sevenego, vineri, si Kurtiss Kromm, sambata. Cei doi DJ vor putea fi urmariti in actiune incepand cu ora 20.00. O experienta completa de ritmuri, proiectii video, arhitectura urbana si oameni care simt si danseaza la unison. Aceasta este esenta PLUM, un festival boutique de muzica electronica ce reinventeaza ideea de party, pregatind publicului o experienta complexa: doua zile, doua scene, zone lounge si peste 25 de artisti, totul intr-un decor bucurestean semi-industrial, in care muzica si arhitectura urbana coexista armonios. Mai multe informatii legate de line-up-ul complet, dar si cum puteti intra in posesia biletelor puteti gasi pe pagina de Facebook a evenimentului.

DESPRE BURN ENERGY

Burn energy sustine muzica electronica avangardista. Suntem in continua cautare de noi talente si noi mijloace de expresie, alaturi de genurile muzicale progresive si creative, oriunde s-ar afla ele. Nu suntem avocatii niselor si nici judecatorii mainstream-ului, intrucat creativitatea nu cunoaste limite, reguli si bariere.

 

ARTICOLE SIMILARE

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Kirk Douglas a murit la 103 ani!

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei de 28 aprilie

realitatea

Facebook va construi o lume întreagă virtuală care se va numi Orizont (Horizon)

realitatea

Vedete nascute pe 25 august!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu