Tabu
Image default
CULTURE

Sevenego si Kurtiss Kromm mixeaza la Plum Festival!

1Din bootcamp-ul burn Residency Ibiza, direct pe scena Plum Festival Sevenego si Kurtiss Kromm mixeaza in acest weekend la Colectiv. Cei doi finalisti burn Residency Romania fac parte din line-up-ul PLUM, festival ce va avea loc pe 25 si 26 septembrie, la Fabrica Pionierul si Colectiv din Capitala.

Dupa bootcamp-ul burn Residency din Ibiza, acolo unde i-au avut ca mentori pe legendarii Carl Cox si Philip Straubb, Sevenego si Kurtiss Kromm s-au intors mai pregatiti ca niciodata sa urce pe scena si sa arate publicului ce au invatat pe insula muzicii electronice. Astfel, warm-3upul celor doua seri din cadrul PLUM vor fi asigurate de Sevenego, vineri, si Kurtiss Kromm, sambata. Cei doi DJ vor putea fi urmariti in actiune incepand cu ora 20.00. O experienta completa de ritmuri, proiectii video, arhitectura urbana si oameni care simt si danseaza la unison. Aceasta este esenta PLUM, un festival boutique de muzica electronica ce reinventeaza ideea de party, pregatind publicului o experienta complexa: doua zile, doua scene, zone lounge si peste 25 de artisti, totul intr-un decor bucurestean semi-industrial, in care muzica si arhitectura urbana coexista armonios. Mai multe informatii legate de line-up-ul complet, dar si cum puteti intra in posesia biletelor puteti gasi pe pagina de Facebook a evenimentului.

DESPRE BURN ENERGY

Burn energy sustine muzica electronica avangardista. Suntem in continua cautare de noi talente si noi mijloace de expresie, alaturi de genurile muzicale progresive si creative, oriunde s-ar afla ele. Nu suntem avocatii niselor si nici judecatorii mainstream-ului, intrucat creativitatea nu cunoaste limite, reguli si bariere.

 

ARTICOLE SIMILARE

Coldplay a dat anunț la ziar ca să anunțe piesele de pe noul album

Andreea Damian

De ce să urmărim „Politicianul” pe Netflix și ce ar trebui să învățăm din el în prag de alegeri

Andreea Damian

ANDREEA RAICU operata de urgenta!

Jim Jarmusch, un film nou: e cu zombie și în el joacă doar actori unul și unul

realitatea

Eminem îi critică pe cei care nu poartă măşti de protecţie printr-o piesă nouă

Andreea Damian

Membrii Nouvelle Vague sunt fani declarați Depeche Mode

realitatea

Scrie un comentariu