Tabu
Image default
lifestyle

Thievery Corporation, pentru prima dată în România!

Pe 15 octombrie, la Sala Palatului din București, THIEVERY CORPORATION va concerta pentru prima dată în România în formula “completă”: 13 muzicieni pe aceiași scena, într-un super show live! 

THIEVERY CORPORATION
– formată din Rob Garza și Eric Hilton – a devenit cunoscută în 1996. Cu o muzică electronică abstractă, instrumentală, al cărei sound poate fi încadrat undeva între trip-hop și acid jazz, THIEVERY CORPORATION a reușit în scurt timp să se impună pe scena de profil.

De-a lungul carierei, THIEVERY CORPORATION și-a trecut în CV 5 albume, 5 compilații, 16 single-uri, precum și piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor Garden State și Vanilla Sky.

THIEVERY CORPORATION
a reușit să atragă atenția publicului nu doar prin originalitatea stilului muzical și a show-urilor spectaculoase, ci și datorită versurilor cu puternică încărcătură socială sau politică.

De asemenea, în septembrie 2005, trupa a participat la concertul Operation Ceasefire, având ca scop încetarea focului și a războiului din Irak.

Există patru categorii de bilete, la prețurile de 60, 85, 110 și respectiv 140 lei. Acestea vor fi puse în vânzare miercuri, 20 august, on line pe myticket.ro, urmând ca spre sfârșitul săptămânii biletele să fie disponibile și în rețeaua magazinelor Diverta.

ARTICOLE SIMILARE

Lui Kanye West îi e frică de telefoane

realitatea

Bustul lui CARMEN BRUMA infloreste constant! FOTO

Ada Solomon, antreprenor de cinema

realitatea

Exclusiv Tabu: Oana Zăvoranu despre pițipoancele flămânde de la TV și nu numai…

realitatea

Johnny English Reborn pe DVD si Blu-ray

Interviu cu Captain America

1 comentariu

Scrie un comentariu