Home > Agenda > eveniment > Thievery Corporation, pentru prima dată în România!

Thievery Corporation, pentru prima dată în România!

Pe 15 octombrie, la Sala Palatului din București, THIEVERY CORPORATION va concerta pentru prima dată în România în formula “completă”: 13 muzicieni pe aceiași scena, într-un super show live! 

THIEVERY CORPORATION
– formată din Rob Garza și Eric Hilton – a devenit cunoscută în 1996. Cu o muzică electronică abstractă, instrumentală, al cărei sound poate fi încadrat undeva între trip-hop și acid jazz, THIEVERY CORPORATION a reușit în scurt timp să se impună pe scena de profil.

De-a lungul carierei, THIEVERY CORPORATION și-a trecut în CV 5 albume, 5 compilații, 16 single-uri, precum și piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor Garden State și Vanilla Sky.

THIEVERY CORPORATION
a reușit să atragă atenția publicului nu doar prin originalitatea stilului muzical și a show-urilor spectaculoase, ci și datorită versurilor cu puternică încărcătură socială sau politică.

De asemenea, în septembrie 2005, trupa a participat la concertul Operation Ceasefire, având ca scop încetarea focului și a războiului din Irak.

Există patru categorii de bilete, la prețurile de 60, 85, 110 și respectiv 140 lei. Acestea vor fi puse în vânzare miercuri, 20 august, on line pe myticket.ro, urmând ca spre sfârșitul săptămânii biletele să fie disponibile și în rețeaua magazinelor Diverta.

Articole asemanatoare
Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București
Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
petiție
Într-un București sufocat de noxe, cetățenii își cer „Dreptul la aer”

1 Response

  1. Logan

    thumbs up if you was actually wtahcing this while on facebook:L but this dude made me feel soo diffrent soo much better .ohh courtney joness just accepted my friend request click!

Comenteaza acest articol

Thievery Corporation, pentru prima dată în România!

by realitatea   1 min
1