Tabu
lifestyle

TOP 10 actori care au refuzat roluri memorabile

10.  Din ciclul proști grămadă face parte din când în când și Kevin Costner. El n-a vrut să fie Bill din Kill Bill pentru că trebuia neapărat să regizeze Open Range care n-a fost nici pe departe un succes.

09. Tom Hanks a refuzat să-l interpreteze pe Andy Dufresne în the Shawshank Redemption. Așa și? Nu vreun mega rol veți spune. Ba e! Pentru că filmul respectiv este considerat de utilizatorii IMDB cel mai bun film al tuturor timpurilor. Rolul a fost jucat de Tim Robbins. Domnul Hanks a mai refuzat și rolul lui Jerry Maguire.

08. Bruce Willis n-a fost niciodată un fan al filmelor în care nu salvează lumea. Afirmația este întărită și de faptul că a refuzat rolul Sam Wheat din Ghost, rol care l-a făcut pe Patrick Swayze un megastar. Bruce a considerat că intriga era cam penibilă și nu i-ar face bine la carieră să joace o stafie. În timp și-a mai schimbat opinia, el interpretând un mort în Sixth Sense.

07. Mel Gibson este un mare actor și un mare regizor, dar nici măcar el nu vede potențialul tuturor filmelor. El a refuzat să apară în Gladiatorul, dar a apărut Russel Crowe și a luat Oscarul. Mel a preferat să spună pas și rolului din Robin Hood the Prince of Thieves în care, până la urmă, a jucat Kevin Costner.

06. Cary Grant o fi fost el vreun megașarmant, dar, de-a lungul vieții a luat cel puțin o decizie extrem de proastă. El a refuzat rolul James Bond în Dr. No. Motivul lui a fost că nu prea avea chef să se apuce de o serie de filme în care ar fi jucat același personaj. Rolul i-a revenit lui Sean Connery care a avut chef și care a făcut, astfel, istorie.

05. Julia Roberts are la activ câteva refuzuri care te lasă cu gura căscată rău. Să zicem că s-o fi crezut pre finuță ca să accepte rolul lui Sharon Stone în Basic Instinct, care în ciuda vulgarității a devenit un rol de referință. Dar de ce o fi refuzat să o joace pe Annie în Sleepless Seattle și pe Viola în Shakespeare in Love n-am să înțeleg niciodată. Cu siguranță, Meg Ryan și Gwyneth Paltrow o să-i mulțumească toată viața. Mai ales Paltrow care a luat și Oscarul pentru rolul respectiv.

04. Will Smith n-a avut mereu chef să salveze lumea. Cel puțin nu în Matrix unde producătorii filmului și-l doreau foarte tare în rolul lui Neo. Will a refuzat să joace pentru că îl tenta mult mai tare rolul din Wild Wild West. Până la urmă în Matrix a jucat Keanu Reeves (asta după ce și Leonardo DiCaprio a refuzat rolul) și a avut un succes imens, filmul devenit trilogie cu încasări de miliarde, iar Will s-a remarcat în Wild WIld West prin faptul că și-a arătat fundul gol.

03. Bette Davis a avut puterea să spună NU rolului pentru care oricare actriță a generației ei și-ar fi dat viața. A refuzat să o joace pe Scarlett O’hara în Pe aripile vântului. Motivația ei e cel puțin idioată. Ea credea că Errol Flynn îl va juca pe Rhett Butler și ea nu-l putea suferi. Măcar putea să întrebe. Vivien Leigh a jucat-o pe Scarlett, iar Clatk Gable pe Rhett.

02. John Travolta e genul de actor pe care îl iubește toată lumea pentru că e haios, deștept, simpatic, face din rolurile negative un adevărat deliciu și e un actor talentat. Dar știți ce a făcut el? A refuzat să-l joace pe Forrest Gump, ceea ce, probabil, n-ar mai fi făcut nimeni. Filmul este considerat unul dintre cele mai bune ale tuturor timpurilor, iar Tom Hanks a plecat acasă cu unul dintre cele mai meritate Oscaruri, pentru că el a acceptat rolul.

01. Molly Ringwald o fi fost ea preferata filmelor cu adolescenți din anii ’80, dar cu siguranță este  singura necunoscută din acest top. Åži asta doar din cauza ei pentru că, și urmează o chestie incredibilă a refuzat să o joace pe Vivian în Pretty Woman și pe Molly în Ghost. Este foarte posibil ca toată lumea să fi știut chiar și în ziua de azi cine e Molly Ringwald dacă ea ar fi spus DA! Dar a spus NU, iar din cauza asta de Julia Roberts și Demi Moore mai auzim încă.

ARTICOLE SIMILARE

Stromae – Alors On Danse

realitatea

Iata cum slabeste Mihaela Rădulescu si ce masura poarta la haine!

O româncă, sosia OFICIALĂ a lui Charlize Theron

Castiga o invitatie dubla la spectacolul Netherlands Dance Theatre

MADALINA PAMFILE se expune la dus! FOTO!

Design Your Christmas! – Primul târg de design româno-austriac

Scrie un comentariu