Home > Agenda > stiri > TOP 10 cele mai șocante despărțiri de vedete

TOP 10 cele mai șocante despărțiri de vedete

10. Melissa Etheridge și Tammy Lyn Michael păreau a fi făcute una pentru cealaltă și emanau pace și liniște oriunde mergeau. Cu toate acestea, cele două vedete s-au despărțit lasând pe toată lumea cu gura căscată. Explicațiile nu au apărut nici în ziua de azi.

FOTO: abc.net.au

09. Kate Gosselin și Jon Gosselin ar putea da vina pe celebritate pentru divorț. Cei doi au devenit faimoși după ce Kate a adus pe lume sextupleți, iar familia a devenit subiect de reality show ceea ce le-a dat viața peste cap. Decizia celor doi de a divorța a umplut mii de pagini de tabloide pentru că, în cazul lor, fericirea (cel puțin așa părea) putea fi văzută la televizor.

FOTO: law.rightpundits.com

08. Rachel Weisz și Darren Aronofsky au fost unul dintre cele mai discrete cupluri de vedete de care am auzit vreodată. Åži separarea lor a fost la fel de discretă. Cei doi au fost căsătoriți timp de nouă ani. Au rămas buni prieteni și după divorț și își cresc fiul în liniște.

FOTO: assets.nydailynews.com

07. Jessica Simpson și Nick Lachey păreau îndrăgostiți pe veci. Un fel de poveste cu Ilene și Feți. Dar nu a fost așa. Åži în cazul lor fericirea a avut un final, iar cei doi au divorțat spre surprinderea tuturor.

FOTO: hookedonhouses.net

06. Jenny McCarthy și Jim Carrey
ne-au oferit una dintre cele mai calme despărțiri de la Hollywood. Cei doi s-au separat pe cale amiabilă și, chiar dacă aveau doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, ei au declarat că nu mai puteau fi un cuplu pentru că relația ajunsese într-un punct de unde nu putea fi continuată.

FOTO: static.technorati.com

05. Courteney Cox și David Arquette nu au divorțat încă, dar trăiesc separat. Ceea ce părea unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood s-a destrămat în doar câteva clipe. Cele două vedete s-au hotărât să o ia, cel puțin pentru o perioadă, pe căi diferite pentru că mariajul lor nu mai avea niciun farmec. Åži nici sex nu se mai prea făcea în casa lor, spun gurile rele.

FOTO: celebrity-mania.com

04. Christina Aguilera și Jordan Bratman
s-au despărțit cu un ușor iz de scandal. Cel puțin la nivel zvonistic. Unii spuneau că Aguilera a renunțat la mariaj pentru că i-ar plăcea femeile, iar alții că acest pas a fost făcut pentru a mediatiza puternic filmul Christinei, "Burlesque". Poate nu vom afla niciodată… Ceea ce e cert e faptul că Jordan și Christina păreau un cuplu solid, iar ruptura a venit pe neașteptate.

FOTO: incelebritynews.com

03. Eva Longoria și Tony Parker. Cei doi s-au despărțit într-un moment în care nimeni nu se aștepta la acest lucru. Ceea ce este surpinzător este faptul că cei doi își declarau sus și tare dragostea până în buza divorțului, dacă putem spune așa. Motivul ar fi fost infidelitatea lui Tony care a făcut nebunii cu soția unui coleg de echipă. Foarte rușinos!

FOTO: tqn.com

02. Sandra Bullock și Jesse James.
Dacă vrei să atragi ura întregii planete ai două posibilități: ori ești deja Jesse James, ori o înșeli pe Sandra. Asta a făcut Jesse ale cărui infidelități au rănit inima uneia dintre cele mai iubite actrițe din toate timpurile. Ziarele au vuit, Jesse s-a căit, iar Sandra a fost devastată și a divorțat.

FOTO: protv.md

01. Brad Pitt și Jennifer Aniston sunt protagoniștii divorțului secolului. Mariajul celor doi a fost curmat de Angelina Jolie care l-a vrăjit pe Brad în timp ce filmau împreună. Unii spun că Jennifer nu și-a revenit nici până în ziua de azi în ciuda faptului că Brad încă nu a cerut-o de nevastă pe Jolie.

FOTO: realbollywood.com


Comenteaza acest articol

TOP 10 cele mai șocante despărțiri de vedete

by realitatea   2 min
0