Tabu
LIFE & LOVE

TOP 10 vedete cu adicții mai puțin obișnuite

10. Nicole Kidman are o adicție care nu i se potrivește deloc aspectului fizic. Actrița este dependentă de prajituri de sau cu ciocolată. Kidman a declarat în repetate rânduri că nu poate trăi nici măcar o singură zi fără să mănânce o prăjitură cu ciocolată sau măcar o plăcintă. În acest caz, secretul siluetei ei trebuie aflat.

FOTO: celebeq.com

09. Britney Spears nu își poate înfrâna deocamdată nevoia de a merge la cazinou. Vedeta este o împătimită a jocurilor de noroc și, chiar dacă știe că nu e bine ceea ce face, nu se poate opri. Adicția ei a devenit publică în momentul în care i-a trimis un mesaj unei prietene în care îi spunea că tocmai a pierdut o sumă uriașă de bani. Evident, prietena nu a ținut informația doar pentru ea.

FOTO: gi.stylebistro.com

08. Megan Fox spune că este o fată mult mai cuminte decât își imaginează lumea, dar că are o mare slăbiciune care îi cam macină conturile: pantofii. Actrița a mărturisit că ajunci când ajunge într-un magazin scump de încălțăminte i se pune un fel de pată neagră și nu poate pleca fără a fi cumpărat măcar o pereche de pantofi.

FOTO: 2.bp.blogspot.com
 
07. Despre Ben Affleck s-a știut dintotdeauna că este un împătimit al pokerului. Actorul a participat la multe turnee și chiar câștigat, jucând cu profesioniști, peste 350.000 de dolari într-o singură seară. Momentan Affleck nici măcar nu mai are nevoie să iasă din casă pentru a putea juca pentru că a devenit dependent de pokerul online. El petrece patru noți pe săptămână în fața calculatorului, iar uneori pierde chiar și 20.000 de dolari într-o singură seară.

FOTO: socialitelife.com

06. Amy Winehouse iubește ceva mai mult decât muzica și alcoolul: tatuajele. Interpreta a mărturisit că cele unsprezece tatuaje cu care este împodobită momentan nu o mulțumesc deloc și că urmează să își facă multe altele. Motivația ei? Vrea ca în fiecare dimineață să vadă altceva în oglindă.

FOTO: judyhalone.com

05. Angelina Jolie este dependentă de pastilele de slăbit. Vedeta "consumă" astefel de produse aproape zilnic pentru a-și grăbi metabolismul și pentru că este terifiată de ideea că ar putea să se îngrașe. Brad Pitt însuși este extrem de îngrijorat pentru ea din simplul motiv că aceste pilule pot dăuna ireversibil sănătății Angelinei.

FOTO: desktopexchange.com
 
04. Jack Black a fost dependent de jocurile pe calculator, fumat și de alcool. Dar, de când a devenit un familist convins, aceste adicții au dispărut din viața lui. Acum, actorul nu poate trăi fără ceai verde. Black bea zilnic mult green ice tea și a declarat că a devenit dependent de ceaiul verde în momentul în care s-a lăsat de fumat. Poate asta e metoda câștigătoare și pentru alții.

FOTO: celebeq.com

03. Pentru David Duchovny cele mai importante lucruri în viață sunt (sau, în cel mai fericit caz, erau): sexul, sexul virtual și pornografia. Această adicție a fost cât pe ce să îi distrugă căsnicia cu Tea Leoni. Din fericire, și într-un moment de luciditate, David s-a internat în 2008 într-o clinică de specialitate ca să își trateze problema. Acum zice că ar fi bine.

FOTO: celebrities-weblog.com

02. 2007 s-a dovedit pentru Paris Hilton un an al revelației. Vedeta și-a descoperit pasiunea în viață: parașutismul! Da, știu că nu vă așteptați Totul a început când Paris a primit cadou de ziua ei o… săritură. Parașutismul i s-a părut o chestie atât de mișto, încât în momentul de față gândul de a sări iar și iar o bântuie cu forță.

FOTO: parishiltononline.net

01. Salma Hayek este înnebunită după alăptat. Ceea ce se știe e faptul că, după ce a născut, refuza să se oprească din alăptat pentru că e de părere că nimic nu întărește mai tare legătura dintre mamă și copil decât laptele matern. Ceea ce este mai ciudat e faptul că Salma mergea și prin vecini să alăpteze sau, dacă vecinii se uitau urât la ea, alăpta copii din lumea a treia.

FOTO: 1.bp.blogspot.com

ARTICOLE SIMILARE

Madalina Ghenea – Cea mai sexy tocilara de pe net

DRAMA SEXUALA la olteni: ce a vrut politista MELANIA sa-i taie sefului ei!

Lucruri pe care să nu le faci în 2022, conform semnului tău zodiacal

Andreea Damian

Descopera beneficiile sexului tantric!

realitatea

Zodiile care sunt egoiste în pat. Află de cine să te ferești!

Andreea Damian

Diesel produce genunchiere pentru sex oral

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu