Home > Sex-Relatii > O mama de neinteles! “Am sa o invat pe fiica mea sa devina prostituata de lux”

O mama de neinteles! “Am sa o invat pe fiica mea sa devina prostituata de lux”

O femeie de 45 de ani, mama a doua fete, are o conceptie despre viata cel putin bizara si vede viitorul fiicei mai mici intr-un fel la care toate celelalte mame din lume refuza sa se gandeasca.

Becky Adams a povestit intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun ca si-a dat acceptul ca fiica ei de 16 ani, Emilia, sa devina prostituata in ziua in care va deveni majora. Becky a lucrat ca prostituata in bordel si spune ca de-a lungul anilor a inteles ca nu e nimic degradant in a face aceasta meserie.

“Daca fiica mea decide sa faca aceasta meserie, eu o voi indruma sa devina o dama de companie pentru inalta societate. Societatea poate sa o judece, insa eu cred ca prostitutia este o profesie onesta. Mai curand as lucra ca dama de companie decat ca bancher”, a spus Becky.

Emilia, care inca studiaza si lucreaza part-time pentru un magazin si un show room auto, a spus ca “nu am nicio problema sa fac sex cu strainii si nu cred ca e gresit ca femeile sa-si vanda corpul”. De asemenea, tanara a spus ca nu regreta ca si-a pierdut virginitatea la 14 ani.


Loading...

Comenteaza acest articol

O mama de neinteles! “Am sa o invat pe fiica mea sa devina prostituata de lux”

by   1 min
1