Tabu
Image default
LIFE & LOVE LIFESTYLE

Romanca ALINA – printre cele mai ieftine virgine iesite la vanzare! TOP 10

Iata ca si cu virginitatea se pot face bani buni. După ce au ţinut ani buni la castitatea lor, multe fete decid să facă marele pas într-un context cu totul
deosebit. Nu cu iubitul lor, ci cu cine oferă mai mult, in cadrul unor licitatii publice online!

1.Modelul peruvian Graciela Yataco s-a retras în ultimul moment din licitaţie, deşi un om de afaceri canadian îi oferise 1,5 milioane dolari. Se întâmpla în anul 2005, iar ea dorea să îşi ajute mama bolnavă şi pe fratele mai mic. Ea a fost însă umilită practic de opinia publică din Peru, astfel că a renunţat la intenţia sa.

2.Şi top modelul italian Raffaella Fico regretă că şi-a scos virginitatea la licitaţie, însă nimeni nu a plătit suma cerută de ea, un milion de euro, licitaţia oprindu-se la 855.000 de euro, sumă considerată inacceptabilă de cea care, ulterior, în vară, susţinea că este însărcinată cu fotbalistul Mario Balotelli.

3.Cel mai recent exemplu de fată care îşi vinde virginitatea este cel al braziliencei Catarina Migliorini, care şi-a scos virginitatea la licitaţie şi a vândut-o pentru suma de 780.000 de dolari. Ea spune că îşi vinde virginitatea pentru o cauză nobilă, declarând presei că va dona 90 la sută din profit unei organizaţii de caritate, care va construi case în statul brazilian Santa Catarina.

4.O americancă, Natalie Dylan, a fost în show-ul tv al lui Howard Stern pentru a anunţa că-şi vinde virginitatea, pentru a-şi achita studiile la facultate. Ea a ajuns la o înţelegere cu patronul bordelului din Nevada unde lucra sora ei, iar zvonurile spun că licitaţia a ajuns la 3,7 milioane dolari. Proprietarul casei de toleranta spune însă că Dylan a încasat, de fapt, 250.000 de dolari.

5.O neo-zeelandeză de 19 ani, cunoscută sub pseudonimul de “Ungirl” a postat anunţul pe site-ul ineed.co.nz şi a acceptat să-şi vândă virginitatea pentru 32.000 de dolari.

6.La vârsta de 18 ani, românca Alina Percea a decis să intre şi ea în rândul femeilor şi a fost dezvirginată de un om de afaceri italian, contra sumei de 14.000 de dolari.

7.Rosie Reid, o lesbiană în vârstă de 18 ani, din Marea Britanie, a avut prima sa experienţă sexuală în schimbul sumei de 13.300 dolari, bani cu care s-a înscris la Bristol University. “Cumpărătorul” a fost un inginer divorţat, în vârstă de 44 de ani, iar Rosie regretă şi acum decizia ei.

8.O şcolăriţă irlandeză, rămasă anonimă, şi-a scos şi ea virginitatea la licitaţie, şi a postat anunţul pe internet. Un reporter sub acoperire a licitat 10.000 de dolari şi s-a prezentat la întâlnirea cu ea, însă când el şi-a dezvăluit profesia fata a dat înapoi şi a pretins că a fost doar o glumă.

9.Si un barbat si-a scos virginitatea la vanzare, insa Alexander Stepanov a primit doar 3.000 de dolari.

10.Virginele vietnameze sunt vandute in bordelurile asiatice cu sume intre 500-1.000 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin, dezvaluiri incendiare: “Vreau sa fac pasul urmator in relatia cu Tuncay!”

Top cinci: vedete care arată mai bine ca-n adolescență!

Secretele optimiștilor pentru a rămâne pozitivi și fericiți

Andreea Damian

Roxana, sora Biancai Dragusanu, si-a aranjat parul la fel ca roscata si acum sunt identice!

Pizza & Șampanie, recomandarea celui mai bun somelier din lume

Ciocîrlan

IRINA: ce frumoasa e fiica lui DEM RADULESCU! Album FOTO

Scrie un comentariu