Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Tendințe deco | Piesele pe care parizienii le adoră

La fel ca și moda, tendințele sezoniere câștigă teren în interiorul caselor pariziane. Dovada stau câteva piese frumoase care au fost văzute pe Instagram.

Scaune Marcel Breuer, vaze Anissa Kermiche, oglindă UltraFragola sunt doar câteva decorațiuni adorate de francezi.

Vazele Anissei Kermiche

Faimoasă pentru vazele sale în formă de busturi și fese pline, Anissa Kermiche creează întotdeauna ceramică mai inspirată. După Legs Eleven, o sculptură multifuncțională care imită forma picioarelor încrucișate în aer, ea dezvăluia la începutul anului o cutie de bijuterii în care să alunece florile.

Camille Charriere este o fană de-a sa, făcând loc în casa sa multor piese de-ale Anissei.

Pardoseli terrazzo

Provind din Italia și câștigă ușor-ușor teren și în casele parizienilor. Alcătuită din fragmente de marmură colorate aglomerate cu ciment, toate lustruite pentru a-i oferi strălucirea unei pietre naturale, pardoseala terrazzo luminează instantaneu camerele.

Scaune Marcel Breuer

Realizat de Thonet, acest scaun S32 este unul dintre cele mai faimoase modele ale lui Marcel Breuer. La fel ca varianta sa cu cotiere (S64), scaunul combină oțel, trestie și linii curate. Piesa se află în multe apartamente pariziene, aflându-se în partea de sus a listei de căutări pe site-urile de mobilier vintage.

Oglinda Ultrafragola by Ettore Sottsass

În camere de zi, holuri și băi, această bijuterie a designului italian revine.

Buchete de flori uscate

Ciorchine de grâu, ierburi uscate, buchete proaspete cărora li se permite să se ofilească ușor … Parizienii adoră aceste aranjamente florale peste care timpul nu pare să fie stâpân.

Ceramica Astier de Villatte

Vaze, căni, pahare, decantoare, lumânări, farfurioare. Toate creațiile delicate ale lui Astier de Villatte se numără printre valorile sigure ale decorului din Paris.

Covorul de iută

După ani de domnie, covorul berber cedează locul covorului de iută. Mai boem, mai rafinat, are avantajul de a se adapta la toate decorurile pariziene.

Măsuța de cafea Noguchi

Modelul său original a fost conceput pentru casa lui A. Conger Goodyear, directorul Muzeului de Artă Modernă din New York. Această măsuță de cafea din sticlă și nuc, semnată de Isamo Noguchi, este acum peste tot în saloanele pariziene.

Fotoliul Pierre Paulin

Roșu carmin, alb, negru, Celebrul fotoliu F598 Groovy de Pierre Paulin e prezent în toate culorile.

ARTICOLE SIMILARE

Ce castigam din voluntariat? Valori morale vs valori materiale

realitatea

Cum a inceput povestea de iubire dintre Mircea Badea si Carmen Bruma!

Cum arata bradul de Craciun al Iuliei Albu!

Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii

Andreea Damian

Detox: cum să-ți purifici corpul după sărbători? Programul ideal

Andreea Damian

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Andreea Damian

Scrie un comentariu