Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce mai face și cum arată Iuliana Luciu, de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Iuliana Luciu s-a bucurat de un succes uimitor pe micul ecran, dar faima ei s-a stins după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Frumoasa brunetă a mers pe urmele surorii sale mai mari, Nicoleta, care a intrat într-un con de umbră după ce a renunțat la postul de asistentă TV.

Iuliana este, însă, activă pe rețelele sociale, acolo unde este urmărită de mii de persoane și face publice imagini inedite.

Fosta asistentă TV a fost în centrul atenției în luna decembrie, când a fost surprinsă în compania lui Cristian Mitrea, fostul partener al Andreei Mantea. Deși mulți s-au grăbit să spună că formează un cuplu, Iuliana a declarat atunci că între ei nu este nimic altceva decât o relație de prietenie.

„Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar. Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei.Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig. Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public”, a declarat Iuliana, potrivit Libertatea.

Iuliana Luciu a ajuns în atenția publicului după ce a realizat diverse pictoriale care au făcut deliciul bărbaților. Vedeta și-a expus fizicul de invidiat în ținute provocatoare sau afișându-se în ipostaze care mai de care mai sexy. De asemenea, sora Iulianei Luciu a apărut la numeroase emisiuni de televiziune și a jucat chiar și în seriale TV. Aceasta a fost și asistentă de televiziune.

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate

Andreea Damian

Afla cat castiga femeile si barbatii din tenis si fotbal!

realitatea

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

Andreea Damian

Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Andreea Damian

10 trucuri naturale pentru albirea pielii de pe coate și genunchi

Andreea Damian

Corina Caragea și-a amânat vacanța în Spania. Ce sfaturi ne dă vedeta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu