Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Orgasmul de prostată: cum să-l atingi?

Da, poți oferi unui bărbat un orgasm stimulându-i prostata: acesta este principiul orgasmului de prostată. Explicațiile sexologului.

Dincolo de importanța sa în reproducere, prostata este și sediul celebrului „punct P”, echivalentul punctului G la bărbați: acesta este responsabil pentru celebrul „orgasm prostatic”. Explicații de la Céline Vendé, sexolog și terapeut de cuplu.

Punctul P la bărbați: ce este orgasmul de prostată?

„Prostata este un organ masculin intern care poate fi stimulat în diferite moduri: extern (prin apăsare cu un deget) sau intern (prin masaj cu un deget, un penis sau o jucărie sexuală adecvată)”, explică Céline Vendé, potrivit Femme Actuelle.

„Stimularea prostatei are ca rezultat un orgasm care difuzează plăcerea cu o intensitate mai mare și mai durabilă în timp decât ejacularea, care constă mai degrabă într-o plăcere intensă, dar bruscă”, spune Céline Vendé. Orgasmul de prostată la bărbați este așadar mai aproape de orgasmul feminin! Și, desigur, orgasmul de prostată poate fi cuplat cu ejacularea…

Cum să stimulezi prostata extern?

Pentru bărbații care nu ar fi neapărat confortabil cu penetrarea anală (cu un penis, cu un deget sau chiar cu o jucărie sexuală), punctul P poate fi mai întâi stimulat extern.

„Constă în exercitarea unei presiuni cu degetul mare pe partea corpului care se află între baza testiculelor și anus; totuși, trebuie să apăsați suficient de tare pentru a stimula glanda prostatică”, precizează sexologul. Această stimulare se poate face solo (în timpul unei sesiuni de masturbare, de exemplu) sau în doi (în timpul felației, de exemplu).

Stimulează prostata intern, cu o jucărie sexuală

Atenție, „sfincterii anali (acești mușchi care se găsesc în jurul anusului) sunt foarte puternici și pot produce un efect de aspirație – pe scurt, o jucărie sexuală nepotrivită pentru o utilizare anală ar putea ajunge să fie aspirată în rect, cu potențial grav consecințe asupra sănătății”, explică Céline Vendé.

Pentru practica anală (cum ar fi masajul intern al prostatei), este deci esențial să cumpărați o jucărie sexuală adecvată: aici intervine stimulatorul de prostată. Această jucărie sexuală cu formă anatomică (care se numește uneori „masaj de prostată”) este mai lungă decât un dop anal și special conceput pentru a stimula prostata unui bărbat.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

LoveVille 2014 pune din nou la încercare mândria italienilor

Orgasmul clitoridian sau vaginal: 3 obiceiuri care interferează cu plăcerea

Andreea Damian

Facebook Dating se lansează și în România. Cum funcționează aplicația

Andreea Damian

Aceste zodii nu pot tolera criticile. Se aprind ușor!

Andreea Damian

Rapperul T. I. își duce anual fiica la ginecolog pentru a fi sigur că mai e virgină

Andreea Damian

4 zodii cărora le place să fie controlate. Le plac partenerii dominatori

Andreea Damian

Scrie un comentariu