Home > beauty > TOP tari cu cele mai frumoase femei din lume

TOP tari cu cele mai frumoase femei din lume

Stiati in ce tara sunt cele mai frumoase femei din lume? Portalul specializat în călătorii şi turism Miss Travel.com a dat publicităţii nu demult un top inedit, care cuprinde ţările cu cele mai frumoase şi sexy femei.

Primul loc a fost considerat de mulţi o surpriză, deşi tot mulţi sunt aceia care spun că nu este deloc surprinzător, “deoarece acolo se află, într-adevăr, cele mai frumoase şi sexy femei din lume”.

Alcătuit pe baza voturilor a 44.000 de utilizatori majori de ambele sexe, din SUA, faimosul top situeaza cele mai sexy femei din lume în…Columbia! Ţara de baştină a doua dintre cele mai frumoase femei din showbizul actual: Sofia Vergara şi Shakira. Topul a mai inclus, de asemenea, femeile din SUA, Spania, Rusia, Olanda, Franţa, Bulgaria, Suedia şi Italia. Deşi ne-am obişnuit să se spună că ţara noastra este faimoasă pentru femeile superbe, România nu se regăseşte în acest top. Ca un fapt inedit, Miss Travel.com a alcătuit şi un top al ţărilor cu cei mai frumoşi bărbaţi. Votanţii i-au indicat pe britanici, urmaţi de irlandezi, brazilieni, suedezi, americani, spanioli, scoţieni, francezi, greci şi portoricani.

Articole asemanatoare
Război în casa lui Gerard Piqué și Shakira: copiii lor susțin Columbia
Noua Miss Universe: Paulina Vega din Columbia / …Si bunica ei a fost MISS!

Comenteaza acest articol

TOP tari cu cele mai frumoase femei din lume

by   1 min
0