Tabu
Image default
lifestyle

Trăiește vara în stil italian, alături de Peroni!

București, 09 iunie 2011 .

Croaziere pe Marea Mediterană, petreceri pe yacht, plimbări pe celebra Vespa, soare și foarte multă pasiune: așa își petrec italienii vara!

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzurro, berea care exprimă cel mai bine esența Italiei, te invită să trăiești în mod real la “dolce vita”! Timp de trei luni te vei îmbarca, alături de Peroni, într-o călătorie imaginară prin minunata Italie, vei fi la curent cu cele mai luxoase destinații de vacanță de pe coasta italiană, vei face incursiuni prin stilul designerilor din peninsulă și vei învăța care sunt cele mai rafinate arome ale bucătăriei italiene!

“L’Estate in stile Peroni” (Vara Peroni) te va transpune într-o călătorie cu stil pe site-ul www.peroniitaly.ro, unde personalități precum Dan Chișu sau Lucian Mândruță îți vor dezvălui ce înseamnă pentru ei o vară plină de rafinament. Tot pe site-ul www.peroniitaly.ro, vei afla cum trăiesc “l’estate italiana” (vara Italiană) personalitățile momentului, care sunt cele mai provocatoare petreceri ale verii Peroni și cum poți transforma  stilul marinăresc într-o adevărată declarație de rafinament italian.

Și pentru că vara aceasta nu poți trăi în mod autentic italian fără să descoperi pasiunea locuitorilor din peninsulă pentru sailing, Peroni Nastro Azzuro te invită, alături de experții de la sailingromania.ro și Yacht Week Romania, să descoperi libertatea și exuberanța spiritului italian! Timp de trei luni, vei descoperi pasiunea pentru sailing de la adevărați căpitani de yacht-uri, vei afla care este istoria acestui sport elegant, vei descoperi cele mai frumoase destinații de vizitat cu yacht-ul și vei învăța ce înseamnă stilul marinăresc original!

Și pentru că Peroni Nastro Azzuro nu promite stil și rafinament fără a-l pune în practică, te invităm să trăiești cea mai incitantă experiență a verii: o excursie pentru tine și pentru alți 7 prieteni pe un yacht! Peroni te trimite în cel mai exclusivist eveniment al verii, Yacht Week Fest, o adevărată manifestare a pasiunii pentru sailing! 7 zile și 7 nopți, un traseu prin insulele din Marea Mediterană, petreceri sofisticate combinate cu sporturi de vară și, desigur, minunata experiență a sailingului! Acesta este premiul cel mare oferit de către Peroni Nastro Azzurro competitorului care va trece de toate provocările lansate pe site-ul www.peroniitaly.ro.

Competiția Peroni Yacht Week Fest va demara începând cu 13 iunie, pe site-ul www.peroniitaly.ro unde esti invitat să te înscrii în cea mai incitantă vacanță a verii. Pe 1 august, Peroni va anunța numele fericitului câștigător care se va îmbarca, alături de 7 alți prieteni, în experiența Peroni Yacht Week Fest, în perioada 20-27 august 2011!

Poți descoperi mai multe despre L’Estate in stile Peroni” accesând site-ul  www.peroniitaly.ro

Peroni Nastro Azzurro
www.peroniitaly.com
Peroni Nastro Azzurro este berea super-premium italiană numărul unu în lume. Birra Peroni a demarat producţia de bere în 1846, iar Nastro Azzurro a apărut la începutul anilor ‘60 în Italia. Peroni Nastro Azzurro, cu noua imagine elegantă retro, a fost lansată la nivel mondial la începutul anului 2005. România este a doua ţară din lume, după Marea Britanie, în care a fost lansată berea Peroni Nastro Azzurro. În România, Peroni Nastro Azzurro este o marcă din portofoliul URSUS Breweries, o bere blondă super-premium, cu gust proaspăt şi efervescent, disponibilă îmbuteliată (33cl & 50cl) şi draught.

ARTICOLE SIMILARE

Christian Louboutin

realitatea

Să vizionăm aceleași filme – Pangea Day

realitatea

MADALINA GHENEA il saruta pasional pe Gerard Butler! FOTO

TEO TRANDAFIR – datoare vanduta! Ce alte vedete au datorii imense

Dressing Room Shopping Party

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu