Home > Fashion > Trend Alert: Rochii metalice

Trend Alert: Rochii metalice

În acest sezon nuanța metalică este foarte trendy, și nu ne referim aici la item-urile argintii, dat fiind faptul că e vară și cald, mai bine ne-am orienta spre culori și accesorii metalice.

Designeri precum Prada, Derek Lam și Versace au prezentat rochii metalice în colecția primăvară-vară 09, iar vedete precum Charlize Theron, au dus trendul pe covorul roșu.

În timp ce argintiul și auriul încă sunt în vogă și arată bine în sezonul de pary-uri, dacă vreți să fiți originale alegeți o nuanță metalică precum fucsia sau culoarea smaraldului.

Nu trebuie să totuși să mergeți pe un outfit exclusiv metalic, printuri metalice sau aplicațiile metalice merg la fel de bine, precum a optat și actrița Diane Kruger pentru Cannes.

Când vă accesorizați țineți cont de efectul luxos pe care îl odferă o rochie metalică, accesoriile nu trebuie să fie și ele metalice. Mai multe brățări de lemn și o pereche de tocuri negre sunt de ajuns. O pereche de cercei sau o brățară strălucitoare pot fi accesoriile potrivite doar dacă nu încarcă prea mult outfit-ul.

Cu toate că înainte nuanța metalică era privită ca fiind pretențioasă, acum putem încorpora foarte ușor acest trend în garderoba noastră!

Articole asemanatoare
Galliano, un nou inceput alaturi de Maison Martin Margiela
Lady GaGa acoperită cu carne pe coperta Vogue Hommes Japonia – FOTO
Dior a lansat lentile de contact aurii – FOTO
GQ Russia, ,,Only the handsom will survive-™-™

Loading...

Comenteaza acest articol

Trend Alert: Rochii metalice

by realitatea   1 min
0