Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Trucul prin care să-ți smulgi sprâncenele acasă fără să ratezi niciun un fir

Fiecare epocă are tendința sa. În 1960, Twiggy le purta cât mai subțiri. Cincizeci de ani mai târziu, Cara Delevingne a stabilit – și a făcut-o timp de mulți ani – moda sprâncenelor groase.

De atunci, unele vedete au încercat să readucă în tendințe sprâncenele subțiri, precum Kendall Jenner sau Rihanna. În ultima vreme, modelul Bella Hadid și-a arătat sprâncenele naturale pe contul ei de Instagram.

Foarte repede, admiratorii săi s-au întrebat: ar fi o confirmare a tendinței sau a uitat să se penseze? Pentru că, să fim sinceri, pensatul sprâncenelor este o artă greu de realizat. Fie că se face cu ceară, fir sau pensetă, o greșeală foarte mică poate avea consecințe ireversibile. Secretul pensatului perfect fără (prea mult) încurcătură? Foarfecele.

Pensatul cu foarfeca

Penseta este un instrument esențial pe care trebuie să-l ai în casă. Cu toate acestea, acest instrument ne reduce șansele de a vedea firul de sprânceană crescând din nou gros. Adolescentele din anii ’90 pot confirma acest lucru.Ce-ar fi să schimbăm pensate cu o foarfecă? Transformăm sesiunea clasică de pensat în ceea ce am putea numi un fel de îngrijire a sprâncenelor. 

O tehnică care ne permite să ne păstrăm forma naturală fără riscul de a o deteriora. Pentru a face acest lucru, ne echipăm cu o oglindă, o perie pentru sprâncene și un foarfece de croitorie. După ce periem părul în sus, tăiem ușor vârfurile care ies în evidență. Pentru a vedea rezultatul, pur și simplu periați sprâncenele. Trucul? Tăiat în etape și foarte puțin. 

Sprâncene de vedete: înainte/după

ARTICOLE SIMILARE

A slăbit peste 30 de kilograme prin hipnoză

Brigitte Sfăt se operează pentru a-şi scoate substanţa cancerigenă din buze

Un fruct tropical ar putea fi noua „armă” împotriva Covid-19

Tabu Tabu

Jumătate din plajele lumii dispar! Avertismentul specialiștilor

Andreea Damian

Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari

Andreea Damian

Cele mai captivante circuite de calatorie pentru primavara 2017

realitatea

Scrie un comentariu