Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Trucul prin care să-ți smulgi sprâncenele acasă fără să ratezi niciun un fir

Fiecare epocă are tendința sa. În 1960, Twiggy le purta cât mai subțiri. Cincizeci de ani mai târziu, Cara Delevingne a stabilit – și a făcut-o timp de mulți ani – moda sprâncenelor groase.

De atunci, unele vedete au încercat să readucă în tendințe sprâncenele subțiri, precum Kendall Jenner sau Rihanna. În ultima vreme, modelul Bella Hadid și-a arătat sprâncenele naturale pe contul ei de Instagram.

Foarte repede, admiratorii săi s-au întrebat: ar fi o confirmare a tendinței sau a uitat să se penseze? Pentru că, să fim sinceri, pensatul sprâncenelor este o artă greu de realizat. Fie că se face cu ceară, fir sau pensetă, o greșeală foarte mică poate avea consecințe ireversibile. Secretul pensatului perfect fără (prea mult) încurcătură? Foarfecele.

Pensatul cu foarfeca

Penseta este un instrument esențial pe care trebuie să-l ai în casă. Cu toate acestea, acest instrument ne reduce șansele de a vedea firul de sprânceană crescând din nou gros. Adolescentele din anii ’90 pot confirma acest lucru.Ce-ar fi să schimbăm pensate cu o foarfecă? Transformăm sesiunea clasică de pensat în ceea ce am putea numi un fel de îngrijire a sprâncenelor. 

O tehnică care ne permite să ne păstrăm forma naturală fără riscul de a o deteriora. Pentru a face acest lucru, ne echipăm cu o oglindă, o perie pentru sprâncene și un foarfece de croitorie. După ce periem părul în sus, tăiem ușor vârfurile care ies în evidență. Pentru a vedea rezultatul, pur și simplu periați sprâncenele. Trucul? Tăiat în etape și foarte puțin. 

Sprâncene de vedete: înainte/după

ARTICOLE SIMILARE

Flight Shame, mișcarea care te face să te simți vinovat că zbori cu avionul

Andreea Damian

OMS: Numărul cazurilor de rujeolă s-a triplat în primul trimestru din 2019

Andreea Damian

Măruță n-are noroc la fini! Ce spune despre divorțul lui Pepe

Tabu Tabu

Idei de cadouri pentru ea: cum o faci fericita pe femeia iubita

realitatea

Scarlett Johansson, noua imagine Dolce & Gabbana cosmetics

realitatea

Efectele uimitoare ale curei de 7 zile cu grapefruit!

realitatea

Scrie un comentariu