Home > Agenda > Trupa Vunk cere ajutorul fanilor!

Trupa Vunk cere ajutorul fanilor!

Dupa ce ne-a surprins cu numeroase schimbari si o multime de idei originale, trupa VUNK revine cu o campanie, menita sa puna la incercare imaginatia fanilor si nu numai.

"TU FACI URMATORUL VIDEOCLIP VUNK!" este numele concursului ce se desfasoara in exclusivitate pe www.homemade.ro unde fanii pot intra pentru a contribui la viitorul clip, semnat VunK, DAU ALARMA. Daca ti-ai dorit intotdeauna sa fii tu regizorul unui videoclip muzical sau ti s-a intamplat sa asculti o piesa si sa stii exact cum ar trebui sa arate clipul ei, acum ai ocazia sa dai frau liber imaginatiei si sa-i ajuti pe baieti la videoclipul noului single.

Ceea ce trebuie sa faca fanii este doar sa intre pe www.homemade.ro , sa asculte piesa in intregime, sa descarce fragmentul pus la dispozitie si sa se apuce de treaba! Pe 5 septembrie va fi anunt castigatorul, al carui montaj va fi integrat din noul clip DAU ALARMA, semnat VUNK, ce va avea premiera pe 09.09.2009 in exclusivitate pe site-ul oficial al trupei, www.vunk.ro , lansat in aceeasi zi.

"Ideea concursului ne-a venit pur si simplu gandindu-ne la persoanele care ne apreciaza muzica si care pana acum, cu siguranta, au avut idei originale si diferite de ale noastre legate de clipuri. Piesa "Dau Alarma", ce va fi inclusa pe viitorul nostru album numit "Ca pe vremuri", are o emotie speciala pe care ne dorim sa o vedem si prin ochii altor oameni, cu sprijinul echipei homemade.ro", a declarat Cornel Ilie, solistul trupei.

Articole asemanatoare
IN SFARSIT, PREMIANTII! AFLA CINE A PLECAT ACASA CU TROFEUL ROMANIAN MUSIC AWARDS!
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!
CINE CANTA LA ROMANIAN MUSIC AWARDS?
CORNEL ILIE, de la Vunk, parasit de iubita

Loading...

Comenteaza acest articol

Trupa Vunk cere ajutorul fanilor!

by realitatea   1 min
0