Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Un «MasterChef» e iubitul unei concurente «TopChef»!

Rivali pe micile ecrane, dar parteneri în viaţa de zi cu zi. Cam aşa poate fi descrisă relaţia dintre Alex Cîrţu şi Alexandra Leon.

Chiar dacă au participat la concursuri culinare concurente, „MasterChef” şi „TopChef”, „războiul” dintre ei s-a oprit aici. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, iar armonia şi iubirea dintre ei se poate vedea cu ochiul liber. În plus, gătesc împreună într-un mall bucureştean.

Povestea de dragoste dintre Alex Cîrţu (26 de ani) şi Alexandra Leon (26 de ani) pare desprinsă din filme. El este unul dintre cei mai cunoscuţi concurenţi de la „MasterChef” (PRO TV), iar ea participă la „TopChef” (Antena 1), unde a reuşit să impresioneze juriul încă de la prima ediţie.
Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar după o săptămână de discuţii pe Internet s-au şi văzut.
„Vorbisem pe Facebook cu ea cam o săptămână, dar prima dată am văzut-o la un eveniment culinar, unde a venit să mă cunoască. Două zile mai târziu, am ieşit la o plimbare şi am aflat că avem foarte multe lucruri în comun”, a declarat Alex, pentru Click!
De zece luni locuiesc sub acelaşi acoperiş şi, în plus, gătesc împreună la „Hot”, studioul de gătit pe care Alex l-a deschis alături de Petru Buiuca (primul câştigător „MasterChef” în România) şi Mehrzad Moghazehi într-un mall din Capitală.

masterchef 2

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA MARIN – replica dura pentru IULIA ALBU

Acesta este iubitul lui John Travolta

Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei

Andreea Damian

Fost model Playboy, despre Donald Trump: „Mi-a oferit bani după sex”

Andreea Damian

Concurs: Femei Memorabile!

Rabla 2022 și Rabla Plus 2022. Când începe și care sunt condițiile

Andreea Damian

Scrie un comentariu