Tabu
Image default
PEOPLESlider

Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice

Pe perioada carantinei, când toată lumea trebuie să stea în casă din cauza Covid 19 tot mai multe vedete de la noi se fac frumoase, se îmbracă în haine superbe și fac fotografii pentru rețelele de socializare, pentru fanii lor. Unele au de promovat diverse produse sau servicii, altele se distrează, însă toate stau acasă și sunt un exemplu pentru fanii lor.
E o modă pentru vedetă care nu mai au unde merge la plimbare sau la evenimente mondene și se gătesc în casă, se macheaza, se coafează și apoi fac poze. Unele se distrează, altele mai promovează diverse produse, însă toate sunt sexy și se prezintă în fața fanilor lor impecabil.

adelina pestritu
adelina pestritu

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai urmărite vedete de la noi pe rețelele de socializare, stă în casă machiată și îmbrăcată frumos special pentru fanii ei care o urmăresc. Însă fosta prezentatoare de televiziune s-a pozat îmbrăcată frumos la aragaz cu o tigaie în mână și coafată. Adelina a primit câteva comentarii răutăcioase însă a avut și fane care i-au fost alături.

anda adam
anda adam

O altă vedetă care s-a îmbrăcat frumos și a ieși pe balconul blocului sau casei, a fost Anda Adam. Care a scris “cine vrea să fie vecinul meu” lângă fotografia sexy cu ea, în care poartă accesorii, șapcă, o geacă neagră și o fustă mini. Fanii au comentat imediat la postarea ei și a primit o mulțime de comentarii.

sore in pat
sore in pat

Sore s-a relaxat și ea după ce era cât pe ce să rămână fără portofelul cu acte sau mobil. Așa că și-a comandat ceva bunătăți, și-a luat un halat roșu pe ea, și-a luat cățelul în pat și au început să se uite la televizor la un film pentru oameni maturi. Așa că și-a mai revenit după sperietură.

anna lesko
anna lesko

Sexy s-a pozat și Anna Lesko, care este din ce în ce mai senzuală. Ea a povestit la o emisiune de televiziune că atunci când fiul ei merge la tatăl acestuia ea pictează sau face diverse poze. Una dintre acestea o puteți vedea și voi alături care e dintr-o serie de fotografii în care Anna se află într-u hotel, probabil după un concert și se joacă cu pernele. Și este aproape goală, căci nu poartă decât niște bikini. Solista a scris că e distractiv să stai în casă iar unii fani au întrebat-o dacă e gata casa care era în reparații.

andreea banica
andreea banica

Și Andreea Bănică a pozat sexy însă în patul fiicei sale. “Azi dorm în camera Sofiei să mai schimb atmosfera. Aici totul e roz și frumos, cum trebuie să fie și starea nosatra”, a scris pe instagram îndrăgita solistă și vedetă de televiziune. Andreea a povestit că de ceva vreme nu a mai ieșit în oraș, decât pe lângă casă.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul se mută în casă nouă, iar britanicii suportă nota de plată uriaşă

Andreea Damian

Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Cine au fost nașii și cum s-a îmbrăcat vedeta

Andreea Damian

Ce aniversare a avut în familie Ioana Ginghină

Tabu Tabu

Andreea Raicu a pozat goală și a postat imaginea pe Instagram

Andreea Damian

3 vedete care si-au facut tatuaje in numele partenerilor… din pacate!

realitatea

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul de la București. Motivul e halucinant

Andreea Damian

Scrie un comentariu