Tabu
PEOPLE

VIDEO | Întâlnire surpriză pentru Anamaria Prodan! Cine a venit în România s-o vadă pe celebra impresară

Impresara Anamaria Prodan s-a întâlnit, la București, cu celebrul hairstylist libanez Mounir. Acesta a fost, zilele trecute, în Italia, la Bologna, unde a făcut câteva demonstrații, iar acum se află în România, scrie realitateasportiva.net

Celebrul hairstylist libanez Mounir se află în aceste zile în România pentru a face câteva demonstrații. Mounir susține un masterclass în hairstyle, ocazie extraordinară pentru sexy impresară să se revadă cu acesta nu numai în Liban, ci și în România.

 

Anamaria Prodan este una dintre clientele preferate ale lui Mounir

Celebrul hairstylist libanez Mounir se află în aceste zile în România pentru a face câteva demonstrații. Notorietatea lui este atât de mare, încât are aproape 6,9 milioane de urmăritori pe facebook și aproape tot atâția pe Instagram. Prințesele din Arabia Saudită sunt cliente fidele ale hairstylistului.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este una dintre preferatele lui Mounir. Și, după cum mărturisește impresara, reciproca este valabilă.

„În general, merg după oamenii cei mai buni în fiecare domeniu și mă asociez cu cei mai buni. Tocmai pentru acest fapt, ne leagă o pietenie frumoasă și întotdeauna cu mare plăcere și eu, și fetele mele mergem în Liban la el pentru a ne face părul. Am foarte mare încredere în el pentru că întotdeauna, chiar dacă schimbările sunt majore, arată perfect”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru realitateasportiva.net.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

„El se ocupă doar de vedete şi de persoane importante, echipa lui de clienţii obişnuiţi. El m-a transformat în urmă cu ceva timp şi datorită lui am acest look. Când sunt în Emirate, mă duc şi o dată pe luna, pentru că este aproape de Emirate”, a declarat, recent, impresara.

ARTICOLE SIMILARE

Ce a pățit familia Laurei Cosoi înainte de botezul Verei

Tabu Tabu

O mai tineti minte pe Adina Halas? Uite ce face acum!

George Buhnici a declanşat un nou scandal. Ce declaraţii a făcut de această dată

Andreea Damian

Cum se întreține și ce face Ilinca Vandici după ce i s-au oprit proiectele TV

Tabu Tabu

Kate Middleton, în două rochii spectaculoase la nunta Prințului Hussein al Iordaniei

Andreea Damian

Burt Reynolds a iubit până la moarte o singură femeie

Andreea Damian

Scrie un comentariu