Home > Vedete > Virgil Ogășanu a împlinit 80 de ani! Cum arată casa de vară a actorului

Virgil Ogășanu a împlinit 80 de ani! Cum arată casa de vară a actorului

virgil-ogasanu-si-fiul-mihai

Pe 17 iunie actorul din “Tufă de Veneția” și “Iarna Bobocilor” împlinește frumoasă vârstă rotundă de 80 de ani. Deobicei actorul Virgil Ogășanu alături de soția dansului, actrița Valeria Ogășanu merg vara la casa din Cornu, acolo unde se relaxează la aer curat. Tabu vă spune câteva lucruri nu foarte știute despre actor. Toată lumea ştie că actorul are un fiu compozitor, pe Mihai Ogăşanu, care i-a făcut câteva hituri Loredanei, însă puţini ştiu că şi juniorul a făcut actorie. „I-am fost profesor chiar, a învăţat multe, însă s-a îndreptat spre muzică. E un tip special, nu m-am supărat că a ales muzică, deşi face o meserie foarte grea. Şi eu am început cu muzică în copilărie, e o poveste veche. Eram la liceu şi aveam un prieten care cânta la acordeon, acum doctor pensionar. Eu cântam la tobă şi îmi plăcea. Aveam încălzire cu lemne, stăteam lângă sobă pe cutia de lemne şi băteam ritmul pieselor pe care le auzeam la radio.

virgil-ogasanu-cu-fiul-si-sotia-la-vila-din-cornu

virgil-ogasanu-cu-fiul-si-sotia-la-vila-din-cornu

Am cântat la un spectacol şi cu banii primiţi directorul a renovat şcoala. M-am dus şi la o nuntă câţiva kilometri pe jos”, a mai povestit actorul. Deşi juca în multe piese, am vrut să ştim de ce a apărut în aşa de puţine filme. „Nu mi-a plăcut modul în care se făceau filmele, pe căldură, pe frig sau pe ploaie. Am refuzat să fac filme, însă în cele în care am jucat am întâlnit actori minunaţi. Le-am făcut să nu zică lumea că nu joc la cinema. În schimb, mi-a plăcut să fac televiziune şi teatru radiofonic”, a mai spus actorul. La capitolul pasiuni intră şi pescuitul pe care l-a practicat de multe ori alături de regretaţii Mircea Albulescu sau Marin Moraru. „Am multe poveşti, timpul e scurt. Pasiunea cea mare rămâne teatrul care ocupă mult timp pentru a învăţa texte, documentare, repetiţii. Lucrez de acasă sau din maşînă, dar îmi face plăcere”, ne-a mai spus actorul.

virgil ogasanu

virgil ogasanu

Ce nu stiti despre actor?
Virgil Ogăşanu s-a născut pe 17 iunie 1940, la Turnu Severin. În 1962 are loc debutul cinematografic, în filmul „Doi băieţi ca pâinea caldă“, iar din 1965 devine angajat al Teatrului Bulandra, de unde s-a pensionat în 2014. A jucat în zeci de piese de teatru, dar are la activ şi o bogată filmografie: “Răutăciosul adolescent” (1969), “Facerea lumii” (1971), “Tufă de Veneția” (1976), “Al treilea salt mortal” (1980), “Ministerul comediei” (1999), “Păcală se întoarce” (2006). A mai jucat în telenovelele “Cu un pas înainte” (2007), “Regina” (2008) etc.

 

Articole asemanatoare
smiley
Smiley se pregătește să joace într-un nou film
Geanina Ilieș
Uluitor! Ce a făcut Geanina Ilieș înainte de a fi prezentatoare TV

Comenteaza acest articol

Virgil Ogășanu a împlinit 80 de ani! Cum arată casa de vară a actorului

by Tabu Tabu   2 min
0