Tabu
CULTURE

Wings for Life World Run

Garmin, unul dintre cei mai mari producatori internationali de echipament de navigare, este partener oficial al competitiei Wings for Life World Run. Garmin sustine alergatorii din cele 35 de tari participante si echipeaza peste 350 de vedete cu editia limitata a bratarilor de sport VivoFit2. Printre cei care isi vor monitoriza activitatea sportiva cu produsele Garmin se numara pilotii David Coulthard si Felix Baumgartner.

In Romania, 8 personalitati locale vor purta Garmin, printre acestia fiind Mihaela Radulescu, George Balta, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Andrei Rosu, Paul Dicu si Alexandru Corneschi.

Parteneriatul cu Wings for Life World Run face parte dintr-o initiativa globala Garmin de a sustine alergatul ca stil de viata. Indiferent de varsta, ocupatie sau statut social, cel mai important este mind set-ul, iar colaborarea cu Wings for Life ne ajuta sa transmitem acest mesaj. Cei peste 83.000 de participanti din 35 de tari vor face peste 470 de milioane de pasi si vor inregistra impreuna aproape 14 miliarde de batai ale inimii, date impresionante, mai ales daca luam in considerare ca toate aceste eforturi sunt pentru o cauza nobila: strangerea de fonduri pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii. Le uram succes tuturor participantilor in cursa si le dorim cat mai multi pasi sanatosi”, spune Alexandru Moise (reprezentant Garmin).

Cele 350 de vedete din intreaga lume vor purta bratara de monitorizare VivoFit 2, un device care urmareste activitatea fizica 24/7 si contorizeaza numarul de pasi, caloriile, distanta si timpul, precum si perioadele de odihna. Bratara este rezistenta la apa, se conecteaza foarte usor cu alte gadget-uri si este disponibila intr-o gama variata de culori si materiale.

Daniel Osmanovici, una dintre vedetele participante la Wings for Life, spune:

„In 2011 cand am inceput serios sa alerg, nu eram foarte in tema cu device-urile care iti monitorizeaza alergarile, activitatile sportive in general. Foloseam ceasuri ‘rudimentare’ sau diverse programe pentru telefonul mobil. Odata cu primul maraton, lucrurile au inceput sa se schimbe si nevoia de date exacte pe baza carora sa evoluez a crescut simtitor. Atunci a aparut in viata mea Garmin Forrunner 405. Stiu ca totul pare o poveste si poate ca si este, mai ales ca nevoia de monitorizare, dar si rezultatele, pe care le obtineam de la Garmin, m-au facut sa imi doresc mai mult. Ce inseamna mai mult? Tot un Garmin, pe care l-am primit cadou atunci cand mi-am anuntat intentia de a participa la un triatlon, un garmin 910xt. Dragoste la prima vedere! Cu alte cuvinte Garmin face parte din fiecare aspect al vietii mele sportive, fie ca alerg, fie ca inot, fie ca sunt pe bicicleta.”

ARTICOLE SIMILARE

Sfaturi (simple) pentru a evita certurile politice de la masa de Crăciun și Revelion

realitatea

Afacerea cu cosmetice a ajutat-o pe Rihanna să devină cea mai bogată cântăreaţă din lume

Andreea Damian

Aretha Franklin, grav bolnavă cu 4 luni înainte de un concert tribut în cinstea ei

realitatea

Atacăm Oscarul 2009 pe trei fronturi

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu