Tabu
Image default
CULTURESlider

Filmul „Liceenii” revine în curând. Cine sunt actorii care îi vor interpreta pe Mihai și pe Dana

Filmul Liceenii revine pe ecrane, după aproape 40 de ani de la lansare. Anunțul a fost făcut de Irina Margareta Nistor.

Fiul și fiica lui Ștefan Bănică Junior vor juca în noul film. În această nouă ecranizare va juca, de asemenea, și băiatul lui “Ionică”, Mihai Constantin, pe numele lui real, de asemenea nepotul lui Nicolae Corjos, cel care a regizat celebra serie Liceenii în 1986.

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos”, a spus Irina Margareta Nistor, citată de bucurestifm.ro.

„Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru”, a mai adăugat Irina Nistor.

Filmul Liceenii a apărut în anul 1986 și a fost regizat de Nicolae Corjos. Producția a fost printre cele mai apreciate filme din istoria cinematografiei românești. Rolurile principale au fost interpretate atunci de actorii Ștefan Bănică junior, Mihai Constantin, Oana Sîrbu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu-Botez și Cesonia Postelnicu.

ARTICOLE SIMILARE

Goana după controversă

Gina Pistol revine la TV. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Fii Bine cu Tine – trauma psihică nu înseamnă o sentință la nefericire

Pastram relatiile cu fostul?

realitatea

 Cât costă rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la UNTOLD

Andreea Damian

Scrie un comentariu