Tabu
PEOPLE Slider

Nicole Kidman şi-a făcut curaj şi a vorbit despre o dramă sfâşietoare

nicole kidman

Nicole Kidman a dezvăluit că suferă și acum din cauza celor două sarcini pe care le-a pierdut în urmă cu aproape 20 de ani, pe când era căsătorită cu Tom Cruise.

Într-un interviu pentru revista Tatler, actriţa australiană, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit că a decis să adopte ca urmare a acestei dureri sfâșietoare. Vedeta a subliniat că trauma suferită nu s-a vindecat nici până în prezent. „Cunosc dorinţa aceea arzătoare de a avea copii. Este imensă. Iar pierderea…nu se discută suficient de mult despre trauma provocată de un avort spontan. Este o durere sfâşietoare pentru unele femei“, a declarat Nicole Kidman.

Nicole Kidman avea 23 de ani când a pierdut primul copil, la scurt timp după căsătoria cu Tom Cruise, din cauza unei sarcini extrauterine. Actriţa a rămas însărcinată şi a doua oară, însă a suferit un avort spontan în perioada în care soţul ei îi cerea divorţul, cel mai probabil din cauza stresului la care era supusă.

Nicole Kidman şi Tom Cruise au fost căsătoriţi vreme de 11 ani (1990-2001) şi au adoptat o fată şi un băiat. În prezent, Nicole Kidman este căsătorită cu muzicianul country Keith Urban, cu care are o relaţie din 2004. Cei doi au două fiice, de 10, respectiv 8 ani, cea mică fiind născută cu ajutorul unei mame-surogat.

ARTICOLE SIMILARE

Kit Harington, decizie importantă după încheierea serialului „Game of Thrones”

Andreea Damian

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Andreea Damian

Documentarul despre lagărele de concentrare naziste produs de Netflix a supărat Polonia

Andreea Damian

Scrie un comentariu