Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Sarah Michelle Gellar și-a pus fanii în cap după o postare pe Instagram

Sarah Michelle Gellar are un fizic de invidiat. Actrița de 41 de ani nu are probleme cu kilogramele, nu-i de mirare că nu are niciun cântar în casă. Blonda e mai puţin obsedată de propriul aspect fizic după nașterea celor doi copii şi spune că face în continuare exerciţii fizice, dar nu e obsedată de greutate.

Eroina din „Buffy, spaima vampirilor” și-a înfuriat fanii cu o postare pe Instagram, în care apare aproape dezbrăcată. Sarah Michelle Gellar, care e căsătorită cu actorul Freddie Prinze Jr., și-a adus aminte că „nu va mânca prea mult” de Ziua Recunoștinței, sărbătorită de americani în ultima zi de joi a lunii noiembrie.

Fotografiile care au stârnit controverse în mediul online sunt din 2007, când Sarah a pozat pentru revista Maxim. Actrița arăta mai bine decât multe adolescente și părea că timpul nici măcar nu a trecut peste ea.

Sarah Michelle Gellar

Gellar  a mărturisit că a folosit aceste imagini mai vechi ca să-și mențină motivația de a se abţine de la orice poftă și să îşi piardă tot autocontrolul când i se va așterne în față atâtea bucate de Ziua Recunoștinței.

Mulți fani au criticat alegerea de cuvinte din descrierea postării, susținând că declarația ei ar putea întinde o capcană persoanelor care suferă de tulburări de alimentație.

În 2011, Sarah Michelle Gellar recunoștea că suferă de tulburare dismorfică. Tulburarea dismorfică corporală este caracterizată de obsesia pentru un defect fizic imaginar sau preocuparea excesivă în legătură cu un defect fizic minor. Obsesiile nu dispar, chiar dacă persoana respectivă primește asigurări din partea prietenilor, familiei sau medicilor. Din această cauză, vedeta suferea de anxietate și depresie, fiindu-i greu, de cele mai multe ori, să se privească în oglindă.

Nu încape îndoială că de Ziua Recunoștinței cel care va găti va fi soțul ei, Freddie Prinze Jr., un bucătar desărvârșit. Așadar, oare cum va putea Sarah să se abțină de la atâtea delicatese?

ARTICOLE SIMILARE

ALEX VELEA obligat sa minta in cazul MISS FACEBOOK? Cuplul (deloc) perfect!

DIALOG TABU ⎥ Octavian Saiu despre teatrul online și nebunia lumii

Ciocîrlan

Bărbații care au fete de vârstă școlară sunt mai puțin sexiști

realitatea

Povești de familie | Generații – Moștenirea tăcută

Andreea Damian

Andreea Berecleanu supărată pe anumiți medici! Care a fost motivul

Tabu Tabu

Un teatru din Berlin a fost construit din banii clasei muncitoare

Ciocîrlan

Scrie un comentariu