Tabu
PEOPLE Slider

Sarah Michelle Gellar și-a pus fanii în cap după o postare pe Instagram

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar are un fizic de invidiat. Actrița de 41 de ani nu are probleme cu kilogramele, nu-i de mirare că nu are niciun cântar în casă. Blonda e mai puţin obsedată de propriul aspect fizic după nașterea celor doi copii şi spune că face în continuare exerciţii fizice, dar nu e obsedată de greutate.

Eroina din „Buffy, spaima vampirilor” și-a înfuriat fanii cu o postare pe Instagram, în care apare aproape dezbrăcată. Sarah Michelle Gellar, care e căsătorită cu actorul Freddie Prinze Jr., și-a adus aminte că „nu va mânca prea mult” de Ziua Recunoștinței, sărbătorită de americani în ultima zi de joi a lunii noiembrie.

Fotografiile care au stârnit controverse în mediul online sunt din 2007, când Sarah a pozat pentru revista Maxim. Actrița arăta mai bine decât multe adolescente și părea că timpul nici măcar nu a trecut peste ea.

Sarah Michelle Gellar

Gellar  a mărturisit că a folosit aceste imagini mai vechi ca să-și mențină motivația de a se abţine de la orice poftă și să îşi piardă tot autocontrolul când i se va așterne în față atâtea bucate de Ziua Recunoștinței.

Mulți fani au criticat alegerea de cuvinte din descrierea postării, susținând că declarația ei ar putea întinde o capcană persoanelor care suferă de tulburări de alimentație.

În 2011, Sarah Michelle Gellar recunoștea că suferă de tulburare dismorfică. Tulburarea dismorfică corporală este caracterizată de obsesia pentru un defect fizic imaginar sau preocuparea excesivă în legătură cu un defect fizic minor. Obsesiile nu dispar, chiar dacă persoana respectivă primește asigurări din partea prietenilor, familiei sau medicilor. Din această cauză, vedeta suferea de anxietate și depresie, fiindu-i greu, de cele mai multe ori, să se privească în oglindă.

Nu încape îndoială că de Ziua Recunoștinței cel care va găti va fi soțul ei, Freddie Prinze Jr., un bucătar desărvârșit. Așadar, oare cum va putea Sarah să se abțină de la atâtea delicatese?

ARTICOLE SIMILARE

Ce mare schimbare și-a făcut Andreea Antonescu!

Tabu Tabu

Snapchat a pierdut 800 mil. $ din cauza Rihannei. Ce a enervat-o pe artistă

Andreea Damian

Cercetătorii “au tradus” discuțiile dintre lilieci. Sunt certăreți și se contrazic mult

realitatea

Sportiva Didi Bilimar și-a făcut iubit! Cine este cel care i-a furat inima

Tabu Tabu

Cel mai mare eveniment de fashion a fost amânat din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Johnson&Johnson ştia de ani de zile că pudra sa ne „îmbolnăvește” dar insistă că nu e periculoasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu