Tabu
CULTURESlider

Wong Kar-wai anunță că lucrează la continuarea filmului clasic In The Mood for Love

Au trecut 19 ani de la lansarea filmului lui Wong Kar-wai – In The Mood for Love, iar de atunci el a devenit nu doar ca unul dintre cele mai iconice filme din cinematograful din Hong Kong, ci chiar drept unul dintre cele mai appreciate filme din toate timpurile. BBC l-a numit de altfel, în 2016, cel de-al doilea cel mai bun film al secolului XXI.

Deci, cu o moștenire de genul acesta în joc, fanii filmului au reacționat firesc cu un amestec de emoție și frică la ultimul anunț al lui Wong: el s-a decis că va filma un nou film din saga apreciată de critici și public deopotrivă, care include In the Mood for Love și urmarea acestuia – 2046.
Wong a făcut anunțul după ce a primit un premiu onorific la un festival din Hong Kong, duminică. Wong a spus că lucrează la adaptarea cărții Blossoms, un roman lansat de Jin Yucheng in Shanghai. Blossoms este despre viața a trei bărbați care trăiesc în Shanghai între anii 1960 și 1990. Discuția lui Wong cu privire la adaptarea romanului a început încă din 2015, deși acesta este prima dată în care el a plasat adaptarea în cadrul unei trilogii împreună cu In The Mood For Love și 2046.
“Am filmat foarte mult în Hong Kong. Sunt din Shanghai și nu am filmat niciodată în Shanghai, așa că am vrut să încerc “, a declarat Wong reporterilor. “Blossoms ar fi cea de-a treia parte din saga The Mood For Love și 2046“.

Încă nu se știe cum se va potrivi Blossoms în lumea celorlalte filme. Acțiunea din In The Mood For Love (2000) era stabilită în Hong Kong-ul anilor 1960 și prezenta povestea vecinilor Su Li-zhen (Maggie Cheung) și Chow Mo-wan (Leung) care descoperă că soții lor au o aventură. Filmul a explorat tema singurătății și a iubirii reprimate.

ARTICOLE SIMILARE

Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu

Andreea Damian

10 sfaturi interesante care vă pot ajuta cu ușurință să găsiți blugii „perfecți”

Tabu Tabu

Adela Popescu, prima fotografie cu chipul lui Adrian, fiul ei cel mic. Cum arată mezinul familiei

Andreea Damian

Shakira l-a prins pe Pique înșelând-o cu o altă femeie. Urmează despărțirea?!

Andreea Damian

UNTOLD 2022 | Programul pe zile. Când urcă pe scenă cei mai cunoscuți artiști

Andreea Damian

Godottino | Primul serial de teatru pentru copii din România

Andreea Damian

Scrie un comentariu