Tabu
CULTURE

Workshop: Traieste viata pentru care ai fost creat!

Text: Nicoleta Svarlefus

Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut in mai bine de 7 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin “fundatia” sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.

Spatiul creat la acest curs a fost si este, mereu, magic. Cei mai multi participanti au apreciat ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata lor.

Cursul “Traieste viata pentru care ai fost creat” este disponibil pentru oricine are angajament sa produca transformari in viata sa, incepand din interior, pentru oricine simte ca poate fi mai mult decat a manifestat pana acum si vrea sa isi traiasca viata cu constienta, creativitate si libertate.

Intentie:

Acest curs isi propune integrarea a trei teme esentiale pentru implinirea si evolutia oricarei fiinte umane:

 1. Trezirea/Constientizarea(acces la cine esti cu adevarat; recunoasterea programelor de supravietuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferintei de fundal si inchiderii inimii)
 2. Transformarea/Vindecarea(pasi si instrumente pentru vindecarea, acceptarea si transformarea povestilor generatoare de durere si suferinta, punctelor de vedere cumparate de la altii, proiectiilor si judecatilor asimilate in timp, care te opresc sa fii tu)
 3. Creatia constienta/ Accesarea potentialului nelimitat(viata dincolo de judecati si suferinta, alegeri constiente, accesarea potentialului, manifestarea darurilor si a maretiei).

Cursul “Traieste viata pentru care ai fost creat” te ajuta sa identifici povestea pe care ti-ai spus-o despre tine, cum a luat ea nastere, ce rezultate iti aduce. Ofera si instrumentele optime pentru transformarea acestei povesti, pentru vindecare si eliberare de credintele care nu-ti folosesc sau te blocheaza in prezent.

Este un program complex, care iti ofera instrumente puternice, clare, cu care sa lucrezi singur si dupa curs.

Acest workshop este creat astfel incat sa nu necesite cunostinte prealabile sau o anumita pregatire, fiind de ajuns angajamentul de a produce o schimbare in viata ta.

Cursul contine exercitii simple dar puternic transformatoare, astfel incat sa constituie un punct de plecare valoros si consistent pentru cei care isi asuma calatoria spre inimile lor.

Acest curs este o alegere potrivita pentru tine, daca:

 • ai sentimentul ca retraiesti iar si iar, experiente similare
 • te concentrezi pe ceea ce “trebuie” facut, mai mult decat asupra a ceea ce vrei sa faci
 • te chinui sa multumesti pe toata lumea, mai putin pe tine
 • ti-ai abandonat visele
 • gandesti ca nu esti “suficient de…”
 • ai sentimentul ca stagnezi
 • nu te bucuri
 • iti spui ca nu ai timp pentru tine
 • nu mai stii ce-ti place sa faci
 • ti-ai pierdut entuziasmul
 • relatiile tale sufera

Daca vrei sa participi, gasesti mai multe detalii aici.

ARTICOLE SIMILARE

Neversea 2023 – Organizatorii au anunţat noi artişti

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 26 mai!

realitatea

A început Festivalul de Film de la Veneţia: 23 de lungmetraje în competiţie

Andreea Damian

Ce să citești după o dezamăgire în dragoste?

realitatea

Oprah a donat 2 milioane de dolari pentru recuperarea Puerto Rico în urma uraganului

realitatea

Prezența. Alegeri Conștiente

Scrie un comentariu