Tabu
Image default
lifestyle

Ziua II la BCR Open Romania 2008

Å¢i-am povestit că aseară, în drum spre casă am găsit doi pui de arici?

Kipod și Cleo sunt tare simpatici și astăzi i-am luat cu mine. Am avut noroc, ne-au lăsat să intrăm. Åži nici nu a fost nevoie să le cumpăr bilete, pentru că sunt sugari. Cred că au făcut impresie cu lesele din bumbac organic pe care le-am împletit toată noaptea. Dar am trecut prin ceva peripeții cu micuții, când o doamnă încălțată cu pantofi Prada, cu tocuri foaaaarte înalte, din ultima colecție, era să-l calce pe Kipody.

Of, cine a mai pomenit pantofi atât de pretențioși la un meci de tenis?
Am descoperit o terasă foarte drăguță, care aparține Fundației Casa Copilului – Poiana Soarelui. Am mâncat cel mai delicios trigon cu brânză dulce. Åži…și am găsit o revistă de tenis, pe care am de gând să o studiez cu atenție, ca să-i antrenez pe arici, cine știe, poate că peste câțiva ani îi vom vedea jucând aici, la Arenele BNR! Tot astăzi a fost și BCR Kids Day! Erau așa de drăgălași! Dacă știam, îi aduceam pe juniori, struțul Tom și pinguinul Mimi.
Le-ar fi plăcut la nebunie! Fug acum, trebuie să-mi pregătesc ținuta de tenis pentru mâine. Åži mi s-a făcut poftă de șerbet de cuișoare. Ai grijă de tine, să-ți dai cu multă cremă de protecție. Ce păcat că nu poți să-mi scrii! Dar sper că porumbelul multiplu campion olimpic va ajunge cu bine la tine, cu scrisoarea mea. Am o surpriză pentru tine!

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez, “imbatranita” in Photoshop pe coperta unei reviste!

Madonna se mută înapoi la Londra

realitatea

David Beckham nu prea are prieteni

realitatea

5 trucuri pentru a-ți reinventa poșeta

realitatea

Ce să vezi în week-end: Brideshead revisited

realitatea

Tobey Maguire nu joacă în Spider-Man 4

realitatea

Scrie un comentariu