Tabu
LIFE & LOVE

Zodiile care se stresează mereu fără niciun motiv

Stresul și grijile sunt obiceiuri nesănătoase care afectează viața oricărei persoane, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Din punct de vedere astrologic, există patru semne zodiacale care nu se pot abține din a nu se îngrijora de nimic, chiar și atunci când totul le merge strună. 

Rac

Nativul Rac se bazează foarte mult pe sentimente și își face un scop în sine din a-și forma familia perfectă. Atunci când apare chiar și cel mai mic obstacol în calea Racului, chiar dacă nu este nimic de care trebuie să te îngrijoreze, acesta va face din țânțar armăsar și totul va deveni o reală tragedie. Adesea Racul presupune că rudele, membrii familiei, colegii de muncă sau chiar partenerul sau partenera de cuplu sunt supărați pe ei, fără a avea niciun motiv plauzibil.

De asemenea, nativii sunt pesimiști și nu văd cupele pline pe care le oferă viața și Divinitatea, ci doar lucrurile care nu sunt tocmai favorabile lor. Întotdeauna nativii își vor imaginea cel mai rău scenariu posibil, chiar dacă sunt sau nu șanse să se adeverească. Imaginația nativilor o ia complet razna atunci când aceștia își creează povești aproape imposibil de transpus în realitate, dar de care se tem.

Fecioară

Perfecționistul zodiacului, cel care vrea ca totul să fie bine și care se gândește până noaptea târziu la lucrurile pe care putea să le facă, astfel încât totul să meargă perfect, nativul Fecioară se stresează adeseori de nimic.

Nu de puține ori nativii se vor trezi în miez de noapte și se vor gândi la replicile pe care puteau să le dea în anumite situații, sau la lucrurile pe care puteau să le facă pentru a-și schimba viitorul. Fecioarele ar trebui să se concentreze mai mult pe prezent și să uite momentele penibile din trecut sau greșelile pe care le-au făcut, pentru că altfel își fac rău.

Scorpion

Nativii, reprezentanți ai zodiilor de apă, Scorpionii se îngrijorează adesea din cauza certitudinii pe care o au că nimic nu este bătut în cuie în această lume. De aceea, în loc să se bucure de un moment minunat alături de persoana dragă, Scorpionul se va gândi la ce se va întâmpla dacă peste câțiva ani sau câteva luni se va despărți de partener/ă, spre exemplu.

Nativii se panichează la gândul că vor pierde pe cineva sau la gândul că cel mai rău scenariu pe care și-l fac în mintea lor s-ar putea adeveri. Aceste probleme imaginare pe care și le creează Scorpionii nu fac altceva decât să le distrugă fericirea de moment.

Capricorn

Capricornii sunt stresați și îngrijorați pentru că sunt atât de ocupați cu munca pe care o depun. Rareori o să vedem un Capricorn cum se așează liniștit să bea o cafea sau să-și ia un moment de respiro, fie la locul de muncă, fie acasă.

Truditorul zodiacului ar trebui să se mai gândească și la el și să își acorde momente de relaxare, fără a se mai stresa asupra lucrurilor care nu i-au ieșit cum trebuie la locul de muncă. Sunt mult mai multe lucruri importante pe această lume decât productivitate la job sau ascensiunea în carieră. Dacă și-ar lua pauze atunci când simt că sunt suprasolicitați, nativii s-ar simți mult mai împliniți și mai fericiți.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Sexul cu fostul este benefic!

Ce este “pornografia feminista”?

MISS FACEBOOK marcheaza cu un fotbalist! FOTO

SANDRA ROMAIN l-a refuzat pe 50 Cent! Ii dadea 30.000$/luna!

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

realitatea

Politica swingerilor

Scrie un comentariu