Tabu
LIFE & LOVE Slider

15 țări în care bărbații atrăgători sunt principala atracție

barbati

O prestigioasă revistă online a realizat un top al celor mai bogate țări în bărbați frumoși, bazat pe rezultatele de la mai multe concursuri de frumusețe, printre care Manhunt International, Mister Global, Mister International și Mr. World și fiecare a primit câte un punct pentur câștigarea unui astfel de concurs, iar titluri precum „Mr. Congeniality”, „Mr. Internet Popularity”, „Best Physique”, „Best Model”, „Mr. Charming Smile” și „People’s Choice” au contribuit cu câte jumătate de punct la clasament.

Dacă bărbații din aceste țări au câștigat atât de multe titluri este de la sine înțeles că și restul localnicilor sunt destul de chipeși.

 1. Coreea de Sud
https://www.instagram.com/p/BQDgLmCDwR8/?utm_source=ig_embed

Coreea de Sud nu este încă lider la concursurile de frumusețe masculine, dar reprezentanții ei sunt adesea recompensați cu titlurile de „Mr. Congeniality”, „Best Physique” și „Best Model”.

 1. Franța

Francezii au câștigat în 2002 cele mai importante titluri la concursurile „Manhunt International” și „Mister World”, în 2015 echivalentele lor și au primit de mai multe ori titulatura de „Mr. Congeniality”.

 1. Turcia
View this post on Instagram

#cosmopolitanturkiye

A post shared by Yusuf Çim (@yusufcim) on

Participanți din Turcia au câștigat concursurile de frumusețe „Mr. World” și ”Manhunt International” în anii 1996 și 2005, apoi în 2016, reprezentantul Franței a primit premiul „Best Physique”.

 1. Cehia
https://www.instagram.com/p/BFuBEiCpx3B/?utm_source=ig_embed

Reprezentantul Cehiei a câștigat „Mister Global” în 2016 și alți conaționali de-ai lui au primit titlul de „Mr. Photogenic”.

 1. Myanmar
https://www.instagram.com/p/BC1g_crlhZ2/?utm_source=ig_embed

Mianmar a luat în anul 2014 titlurile de „Mister Global”, apoi „Best Model”în 2015 și „Mr. Internet Popularity” 2016.

 1. Africa de Sud

La „Mister Global”, titlul de „Best Physique” a fost deținut de mai multe ori de către Africa de Sud, care în anul 1995 a mai câștigat și cel mai vechi concurs de frumusețe dedicat bărbaților, „Manhunt International”.

 1. Suedia

Suedia este singura țară care a câștigat titlul suprem la „Manhunt International” de mai multe ori. Ambii reprezentanți aveau ochii albaștri și au câștigat în anii 1998, respectiv 2016.

 1. Spania
View this post on Instagram

Last swim of the year..

A post shared by Jon Kortajarena (@kortajarenajon) on

În anul 2007, câștigătorul „Mister World” a fost reprezentantul Spaniei și la „Mister Global” tot reprezentanții Spaniei au luat în repetate rânduri titlurile de „Mr. Photogenic” și „Best Model”.

 1. China

Bărbații chinezi sunt foarte apreciați la concursul „Mister Global”, deoarece sunt extrem de fotogenici, iar în 2007 și 2011 au câștigat inclusiv „Manhunt International”.

 1. India

Indienii au câștigat în 2016 „Mister World” și în 2001 „Manhunt International”. În plus, la aceste concursuri și nu numai s-a discutat și despre charisma lor.

 1. Filipine
View this post on Instagram

Positivity goes a long way

A post shared by Patrik Franksson (@patrikfranksson) on

Zâmbetul fascinant și popularitatea crescândă de pe internet i-au adus pe filipinezi pe culmile podiumurilor de la „Mister Global”, „Manhunt International” și „Mister International”.

 1. Venezuela
https://www.instagram.com/p/BcGTqMmFFIj/?utm_source=ig_embed

Bărbații din Venezuela au luat diverse titluri la mai toate concursurile luate în considerare la alcătuirea acestui top. Ei au câștigat „Mister World”, „Manhunt International” și „Mister International”.

 1. Liban
View this post on Instagram

#throwback #wissamhanna by @romeoproductions

A post shared by Wissam Hanna (@wissamhanna) on

Liban este singura țară care a câștigat „Mister International” de trei ori, adică în 2006, 2012 și 2016, avâns mari șanse și la celelalte ediții.

 1. Vietnam
https://www.instagram.com/p/BQaC-xJBHuV/?utm_source=ig_embed

Vietnamezii au câștigat „Mister Global”, „Manhunt International” și „Mister International”, la care au primit și numeroase premii „Mr. Photogenic” și „Mr. Internet Popularity”.

 1. Brazilia
https://www.instagram.com/p/BVz3_hFgc4n/?utm_source=ig_embed

Titlurile de „Mister World”, „Mister Global” și 2 victorii la „Mister International” aparțin Braziliei, care este foarte bine cotată la astfel de concursuri internaționale.

ARTICOLE SIMILARE

Un juriu a decis: un mare hit al lui Katy Perry este plagiat

Andreea Damian

Premiile Oscar 2021 ar putea fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Andreea Damian

Donald Trump și soția sa au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Andreea Damian

Modul în care stresul ne poate schimba viața în bine

Andreea Damian

Cele mai memorabile apariții și momente de la MET Gala, de-a lungul timpului

Andreea Damian

Primele declarații ale lui Ștefan Bănică despre experiența de a urca pe scenă cu fiul său

Tabu Tabu

Scrie un comentariu