Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Salt-N-Pepa și En Vogue au cântat împreună pentru Gala Billboard Music Awards 2018

Se împlinesc aproape 25 de ani de când Salt-N-Pepa și En Vogue au ajuns în Top 10 hituri cu piesa lor comună din 1993 – Whatta Man așa că cele două s-au urcat pe scena din Las Vegas pentru un reminder.

Gazda evenimentului, Kelly Clarckson a cântat și ea împreună cu invitatele. Duetul Salt-N-Pepa și En Vogue a sărbătorit și 30 de ani de când Salt-N-Pepa a devenit prima cântăreață de rap în Top 40 din cadrul Billboard Hot 100, în 1988, când a fost lansată piesa Push It. Piesa a câștigat un premiu Grammy și a luat un disc de platină.

Whatta Man, a apărut pe albumul Very Necessary din 1993 – alături de Shoop și None of your Business. Albumul a primit cinci discuri de platina și a ajuns cel mai bine vândut album al unei femei care cântă rap. De atunci, cele două trupe au continuat să cânte deși nu au mai avut un succes la fel de mare ca în urmă cu 30 de ani.

Trupa Salt-N-Pepa s-a lansat în 1985. În 1995, trioul a luat Grammy Award for Best Rap Performance. Fetele de la Salt-N-Pepa au lansat cinci albume între anii 1986 și 1997, iar apoi au ales să meargă fiecare pe drumuri separate. În 2005, cele două au făcut o surpriză fanilor și au reînființat trupa.

En Vogue este o trupă de R&B din Oakland, California care a câștigat mai multe premii MTV Video Music decât orice alt grup feminin, cu un total de șapte, alături de patru premii Soul Train, șase premii American Music și șapte nominalizări la Grammy. Celebră în anii ’90 pentru melodii precum Don’t Let Go (Love), Hold On sau My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It), trupa americană En Vogue a lansat în martie anul acesta – Electric Caffe – un nou album, după o pauză de 14 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Ce este #10yearschallenge și cum a apărut acest viral

Andreea Damian

Hai că ne-am mai găsit un erou – Kolinda Grabar-Kitarović, legenda din Croația

Dora Constantinovici

Cum a petrecut Andreea Bălan de ziua fiicei cele mari

Tabu Tabu

Hermès Fashion Show | O colecție puternică, dar liniștitoare

Andreea Damian

În centrele de plasament se droghează copii și mai nou aflăm că ei pot fi și violați de câte un jandarm

Dora Constantinovici

Problemele de modă ale femeilor pe care bărbații nu le înțeleg

Andreea Damian

Scrie un comentariu