Tabu
PEOPLESlider

Salt-N-Pepa și En Vogue au cântat împreună pentru Gala Billboard Music Awards 2018

Se împlinesc aproape 25 de ani de când Salt-N-Pepa și En Vogue au ajuns în Top 10 hituri cu piesa lor comună din 1993 – Whatta Man așa că cele două s-au urcat pe scena din Las Vegas pentru un reminder.

Gazda evenimentului, Kelly Clarckson a cântat și ea împreună cu invitatele. Duetul Salt-N-Pepa și En Vogue a sărbătorit și 30 de ani de când Salt-N-Pepa a devenit prima cântăreață de rap în Top 40 din cadrul Billboard Hot 100, în 1988, când a fost lansată piesa Push It. Piesa a câștigat un premiu Grammy și a luat un disc de platină.

Whatta Man, a apărut pe albumul Very Necessary din 1993 – alături de Shoop și None of your Business. Albumul a primit cinci discuri de platina și a ajuns cel mai bine vândut album al unei femei care cântă rap. De atunci, cele două trupe au continuat să cânte deși nu au mai avut un succes la fel de mare ca în urmă cu 30 de ani.

Trupa Salt-N-Pepa s-a lansat în 1985. În 1995, trioul a luat Grammy Award for Best Rap Performance. Fetele de la Salt-N-Pepa au lansat cinci albume între anii 1986 și 1997, iar apoi au ales să meargă fiecare pe drumuri separate. În 2005, cele două au făcut o surpriză fanilor și au reînființat trupa.

En Vogue este o trupă de R&B din Oakland, California care a câștigat mai multe premii MTV Video Music decât orice alt grup feminin, cu un total de șapte, alături de patru premii Soul Train, șase premii American Music și șapte nominalizări la Grammy. Celebră în anii ’90 pentru melodii precum Don’t Let Go (Love), Hold On sau My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It), trupa americană En Vogue a lansat în martie anul acesta – Electric Caffe – un nou album, după o pauză de 14 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Problemele de modă ale femeilor pe care bărbații nu le înțeleg

Andreea Damian

Margot Robbie o va interpreta pe Sharon Tate în filmul lui Quentin Tarantino

Andreea Damian

Oana Moșneagu și-a afișat burtica de graviduță – FOTO

Andreea Damian

Partenere de nunta pentru MIKE si DAVE – interviu Anna Kendrick

realitatea

[ Globurile de Aur ] Șase nominalizări pentru filmul „Mank”

Ciocîrlan

Irina Rimes, mămică? Primele declarații despre sarcină

Andreea Damian

Scrie un comentariu