Tabu
Image default
PEOPLESlider

Salt-N-Pepa și En Vogue au cântat împreună pentru Gala Billboard Music Awards 2018

Se împlinesc aproape 25 de ani de când Salt-N-Pepa și En Vogue au ajuns în Top 10 hituri cu piesa lor comună din 1993 – Whatta Man așa că cele două s-au urcat pe scena din Las Vegas pentru un reminder.

Gazda evenimentului, Kelly Clarckson a cântat și ea împreună cu invitatele. Duetul Salt-N-Pepa și En Vogue a sărbătorit și 30 de ani de când Salt-N-Pepa a devenit prima cântăreață de rap în Top 40 din cadrul Billboard Hot 100, în 1988, când a fost lansată piesa Push It. Piesa a câștigat un premiu Grammy și a luat un disc de platină.

Whatta Man, a apărut pe albumul Very Necessary din 1993 – alături de Shoop și None of your Business. Albumul a primit cinci discuri de platina și a ajuns cel mai bine vândut album al unei femei care cântă rap. De atunci, cele două trupe au continuat să cânte deși nu au mai avut un succes la fel de mare ca în urmă cu 30 de ani.

Trupa Salt-N-Pepa s-a lansat în 1985. În 1995, trioul a luat Grammy Award for Best Rap Performance. Fetele de la Salt-N-Pepa au lansat cinci albume între anii 1986 și 1997, iar apoi au ales să meargă fiecare pe drumuri separate. În 2005, cele două au făcut o surpriză fanilor și au reînființat trupa.

En Vogue este o trupă de R&B din Oakland, California care a câștigat mai multe premii MTV Video Music decât orice alt grup feminin, cu un total de șapte, alături de patru premii Soul Train, șase premii American Music și șapte nominalizări la Grammy. Celebră în anii ’90 pentru melodii precum Don’t Let Go (Love), Hold On sau My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It), trupa americană En Vogue a lansat în martie anul acesta – Electric Caffe – un nou album, după o pauză de 14 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Anamaria Prodan rupe tăcerea: MOMENTUL în care Reghe și-a ieșit din minți și a atacat-o! “M-a amenințat că a pregătit niște nenorociri cumplite, că o să ne omoare!”

Tabu Tabu

Cum reacționează, de fapt, creierul femeii la pornografie și imagini nud

Andreea Damian

Meghan Markle își găsește inspirația pe YouTube, când vine vorba de machiaj

Andreea Damian

Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși

Andreea Damian

Nail trend | Manichiura cu foiță de aur de 24k are un preț pe măsură

Andreea Damian

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi

realitatea

Scrie un comentariu