Tabu
Image default
BEAUTY

5 greșeli de evitat când ai părul cărunt

În timp ce majoritatea femeilor încearcă să-şi acopere firele albe de păr, părul cărunt a devenit o adevărată modă. Acum, femeile sunt încurajate să nu se mai vopsească şi să se bucure de culoarea naturală a părului lor.

Lungimi îngălbenite sau prea uscate, fire rebele, păr lipsit de strălucire. Anumite detalii pot îmbătrâni și afecta aspectul. Cu toate acestea, a avea un păr alb frumos este posibil dacă evitați câteva greșeli. Iată cinci aspecte esențiale pentru îngrijirea părului cărunt.

Îl lași să crească prea mult

Foarte rar vezi păr alb lung și frumos. Pentru aceasta, firele de păr ar trebui să fie netede și mătăsoase, dar odată ce melanocitele încetează să producă melanină și părul își pierde culoarea, textura sa se schimbă. Părul alb tinde să crească și să fie mai gros, dar mai rebel. În plus, când este prea lung, ajunge întotdeauna să se îngălbenească pe lungimi și capete. Deci, cel mai bine ar fi să adopți o tunsoare mai scurtă, care să se potrivească stilului tău, indiferent dacă este vorba de o lungime medie, un bob sau o tunsoare scurtă.

Renunți la serviciile specialistului hair color

Mediul nostru contribuie la oxidarea părului, care inevitabil îl îngălbenește. Este important să continui să avi grijă de el în mod regulat și să mergi la salon pentru a-ți reface „albul”, dacă este necesar.

Îl neglijezi

Părul alb necesită întreținere zilnică. Spală-l în fiecare zi, astfel încât să fie întotdeauna curat și luminos. Părul alb își pierde foarte repede strălucirea, deoarece este uscat, motiv pentru care este necesar să îl speli mai des, să îl periezi și să îl coafezi.

Folosești prea des vopsea de păr temporară

Într-adevăr, reduc rapid efectul de galben pe lungimea sa. Dar atenție, utilizarea în exces al acesto produse ar putea duce la schimbarea efectului de galben în reflexii ușor purpurii.

Îl afumi cu fum de țigară

Nu e nimic mai rău decât fumul de țigară când ai părul alb. Fumatul nu este prietenos cu părul cărunt, îngălbenindu-l rapid.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna revine la tunsoarea de care îi era foarte dor

Andreea Damian

Îngrijirea tenului | Când trebuie să începi să folosești produse antirid

Andreea Damian

A renunţat să se spele cu şampon din cauza chimicalelor. Cum arată acum parul ei, după 5 ani

In luna decembrie Centrofarm lanseaza Tombola Caudalie

A aplicat pastă de dinți pe buze și a așteptat până dimineață

Andreea Damian

14 moduri prin care să-ți „convingi” părul să crească mai repede și mai mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu