Tabu
Image default
BEAUTYSlider

60 de secunde pentru o piele perfectă? Metoda care obsedează multe femei

Este „regula celor 60 de secunde” secretul strălucirii ? Chiar și un program încărcat vă permite să testați acest timp în rutina de demachiere.

Curățarea corectă a pielii este esențială pentru ca aceasta să arate sănătoasă și strălucitoare. Dar dacă am înțeles că această rutină zilnică combinată cu o demachiere eficientă a fost esențială, timpul pe care îl acordăm acestui pas poate să nu fie cel potrivit. Într-adevăr, cele mai multe dintre femei oscilează mai mult între 15 și 30 de secunde. Cu toate acestea, pentru a vedea efecte convingătoare, ar trebui să i se acorde cel puțin un minut. În orice caz, asta recomandă în mod regulat comunității sale de pe rețelele de socializare o cosmeticiană.

Ea a explicat că „machiajul, impuritățile și substanțele grase sunt mult mai greu de îndepărtat de pe suprafața pielii decât ceea ce își imaginează oamenii. Așa că nu numai că vrei să-i oferi demachiantului tău șansa să treacă peste asta, dar dacă ai nevoie de 60 de secunde pentru a o face, ești cu adevărat atent la pielea ta și la ceea ce faci; cum ar fi să nu uiți să cureți anumite zone, cum ar fi marginile nasului, sub bărbie și la linia părului.”, potrivit Cosmopolitan.

Această tehnică a dat naștere unui hashtag, #60secondrule. Cele care au aplicat această metodă se bucură de o piele mai frumoasă.

Această metodă amintește de alta, numită Golden Minute, și susținută de un dermatolog și cosmetician care lucrează cu vedete precum Cindy Crawford, Lili Reinhart sau Demi Lovato. Aici, durata este tot de un minut, dar procesul este diferit. Pentru specialistul american ar exista într-adevăr o fereastră de 60 de secunde după ce te-ai spălat pe față pentru a aplica creme hidratante. „Pielea ta goală este mai vulnerabilă la deshidratare printr-un proces numit „osmoză”, a explicat ea pentru Cosmopolitan în aprilie.

Două metode, același timp… Rămâne de văzut care ți se va potrivi cel mai bine. În toate cazurile, vom aprecia viteza procesului. Și nu ezităm să facem testul peste câteva săptămâni, mai ales în acest moment când purtarea unei măști nu este lipsită de efecte secundare asupra pielii noastre.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Bălan are un nou iubit. Prima apariție în public FOTO

Andreea Damian

Schimbările climatice provoacă răspândirea virusurilor fatale la mamiferele marine

realitatea

PASTILA de ARTĂ ⎢ Salvarea Turnului Eiffel

Ciocîrlan

Un nou divorț cutremură showbiz-ul! Fosta membră ASIA se desparte de soț

Andreea Damian

Rita Ora, aleasă ambasadoare a UEFA: „Fotbalul este un sport și pentru femei”

Andreea Damian

Când și unde se vor cununa religios Simona Halep și Toni Iuruc

Andreea Damian

Scrie un comentariu