Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum se relaxează în weekend Adelina Pestrițu

Zilele trecute fosta vedetă de televiziune și-a aniversat soțul, pe Virgil, căruia i-a urat toate cele bune pe rețelele de socializare. Iată că acum Adelina Pestrițu a povestit pentru prietenii ei virtuali cum se relaxează ea după o zi întreagă de muncă și ce anume face pentru a se simți bine.
Așa cum spuneam, fermecătoarea vedetă, care este și un influencer de succes și foarte cunoscut, a scris următorul mesaj pentru soțul ei –

adelina pestritu“La mulți ani, dragul meu soț!!! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!”, a scris Adelina Ioana Pestrițu dedicația pentru soțul ei Virgil. Iar apoi le-a oferit urmăritorilor ei următoarele secrete: “Câteva tips-uri de relaxare pentru weekend: 1. O baie friebinte, scrub și uleiuri esențiale. 2. Netflix -un serial captivant. Recomand “Dynasty”, “Casa de Papel”, “The Crown”, “The Island”. 3. O cafea aromată savurată în liniște sau un ceai fierbinte 4. Muzică: Jazz & Chill Out 5. Lumânări și bețișoare parfumate. Enjoy your weekend”, a scris Adelina lîngă o fotografie în care pare ieșită din baie sau urmează să intre.

ARTICOLE SIMILARE

10 moduri istețe prin care puteți face epilarea mai puțin dureroasă

Andreea Damian

Imaginea de 195 de gigapixeli: cu un singur zoom vezi expresiile faciale ale pietonilor

Andreea Damian

Demi Moore, confesiuni „din suflet” despre Hollywood, dependenţe şi abuzuri

Andreea Damian

Cea mai periculoasă modă a verii: arsuri solare pe piele sub formă de desene artistice

Andreea Damian

Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de sex

Andreea Damian

Poliţistă promovată după ce a alăptat un bebeluș subnutrit pe holurile spitalului

Andreea Damian

Scrie un comentariu