Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum se relaxează în weekend Adelina Pestrițu

Zilele trecute fosta vedetă de televiziune și-a aniversat soțul, pe Virgil, căruia i-a urat toate cele bune pe rețelele de socializare. Iată că acum Adelina Pestrițu a povestit pentru prietenii ei virtuali cum se relaxează ea după o zi întreagă de muncă și ce anume face pentru a se simți bine.
Așa cum spuneam, fermecătoarea vedetă, care este și un influencer de succes și foarte cunoscut, a scris următorul mesaj pentru soțul ei –

adelina pestritu“La mulți ani, dragul meu soț!!! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!”, a scris Adelina Ioana Pestrițu dedicația pentru soțul ei Virgil. Iar apoi le-a oferit urmăritorilor ei următoarele secrete: “Câteva tips-uri de relaxare pentru weekend: 1. O baie friebinte, scrub și uleiuri esențiale. 2. Netflix -un serial captivant. Recomand “Dynasty”, “Casa de Papel”, “The Crown”, “The Island”. 3. O cafea aromată savurată în liniște sau un ceai fierbinte 4. Muzică: Jazz & Chill Out 5. Lumânări și bețișoare parfumate. Enjoy your weekend”, a scris Adelina lîngă o fotografie în care pare ieșită din baie sau urmează să intre.

ARTICOLE SIMILARE

CTP, nemilos după decesul lui Alexandru Arșinel: „A atârnat de fusta marii actrițe Stela Popescu”

Andreea Damian

Angajații Google ascultă înregistrările provenite de la aplicaţia de asistență vocală

Andreea Damian

Ziua Brâncuși, marcată cu proiecții: statul n-a avut bani de asigurare pentru „Cumințenia Pământului”

Andreea Damian

Meghan Markle se joacă cu focul, la fel ca prințesa Diana

Andreea Damian

Fotografiile pe care nu le-am facut – Cristiana Apostol

realitatea

Animal print-ul s-a întors, iar Meghan Markle și Victoria Beckham te învață cum să-l porți

Andreea Damian

Scrie un comentariu