Tabu
BEAUTYSlider

7 alimente care te vor ajuta să ai gene lungi

Orice femeie visează să aibă gene cât mai lungi și un look seducător, care să o ajute să să atragă toate privirile atunci când intră într-o cameră.

Există mai multe modalități de a stimula creșterea genelor: puteți utiliza uleiuri esențiale, vă puteți masa pleoapele și puteți oferi genelor o pauză de la machiaj. Dar cel mai ușor mod de a le face să crească mai lungi este de a-ți diversifica alimentația. Tot ce trebuie să faceți este să mâncați niște alimente sănătoase și delicioase, care să beneficieze nu numai genele, ci întregul corp.

Ce produse gustoase și ușor accesibile vor oferi organismului vitaminele necesare pentru gene lungi și sănătoase?

Ouă

Ouăle au un conținut ridicat de proteine. Părul și genele sunt compuse din cheratină. Alimentele bogate în proteine ​​ajută organismul să își ia cantitatea potrivită de aminoacizi pentru a produce cheratină. Ouăle îți vor face genele mai puternice și mai lungi.

Somon

Somonul este o sursă de acizi grași Omega-3, vitamina D și vitamine B, care protejează genele împotriva ruperii și căderii. Vitaminele D și B stimulează creșterea genelor.

Nuci

Nucile furnizează corpului acizi Omega-3 și vitamina E, care transportă sângele și oxigenul către foliculii de păr.

Fructe și legume

Fructele și legumele conțin vitaminele A și C, care ajută la creșterea genelor și la stimularea producției de colagen. Coaja fructelor și legumelor conține siliciu, un mineral esențial care ajută genele să devină lungi și sănătoase.

Ciuperci

Ciupercile sunt o sursă valoroasă de vitamina B3, vitamină care îmbunătățește circulația sângelui și ajută la producerea keratinei. Vitamina B3 stimulează creșterea genelor și elimină genele uscate și fragile. De asemenea, ajută în reproducerea celulară și previne căderea genelor

Fasolea

Fasolea conține vitamina H și acid folic. Vitamina H crește fluxul de sânge către foliculii de păr, face ca genele să pară mai groase și le împiedică să se usuce și să cadă. În plus, ajută corpul să absoarbă aminoacizii și grăsimile care sunt esențiale pentru gene sănătoase. Acidul folic împiedică genele să devină fragile.

Cereale integrale

Cerealele integrale sunt bogate în vitamina B6 și fier. Vitamina B6 stimulează producerea de melanină – pigmentul care dă culoare genelor. Fierul este depozitat în foliculii de păr și împiedică genele să se subțieze și să cadă.

ARTICOLE SIMILARE

Miss World 2021. Cine e cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Damian

Ce filme vedem in cinema toamna asta!

realitatea

Trucuri pentru un machiaj natural de vară

Andreea Damian

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor

Andreea Damian

Lily Allen dezvăluie că a fost agresată sexual de către directorul studioului de înregistrări

realitatea

Victoria Beckham spune că a fost „agresată psihic și fizic” la școală

realitatea

Scrie un comentariu