Home > Agenda > 70.000 de persoane din toată ţara au celebrat frumuseţea alături de AVON!

70.000 de persoane din toată ţara au celebrat frumuseţea alături de AVON!

AVON a sărbătorit relansarea noii game de machiaj Color prin organizarea unei caravane care, pe tot parcursul verii, a invitat locuitorii a 45 de oraşe din ţară să descopere culoarea oraşului lor. Reunite sub sloganul “Află culoarea oraşului tău”, evenimentele au adus împreună peste 70.000 de persoane care s-au bucurat de suprizele oferite de AVON.

În 10 dintre oraşele în care a ajuns caravana, evenimentele au fost însufleţite de ritmurile pline de energie ale Antoniei, ambasadoarea noii game de make-up, aflată în primul ei turneu din ţară. Locuitorii celorlalte oraşe s-au bucurat de concertele susţinute de trupa Bandidos, care a animat atmosfera printr-o petrecere memorabilă în cinstea frumuseţii.

În cadrul evenimentului, participanţii au participat la sesiuni de make-up profesional, la jocuri cu premii, au primit sfaturi şi trucuri legate de machiaj şi au aflat mai multe informaţii despre campaniile sociale în care se implică AVON. Mai mult decât atât, au fost instalate porţi colorate cu senzori și, în funcție de culoarea predominantă aleasă de participanţi, AVON a declarat care este culoarea oficială a fiecărui oraş.

Unul dintre principalele noastre obiective a fost dintotdeauna cel de a celebra frumuseţea, de a îndemna româncele să se simtă fericite în pielea lor şi încrezătoare în orice moment. Astfel, faptul că am reuşit să străbatem atâţia kilometri cu Caravana AVON şi să aducem zâmbetul pe buzele unui număr atât de mare de persoane nu poate decât să ne bucure şi să ne inspire pentru viitor, a declarat Stela Toderaşcu, Sales Support Manager AVON România şi Moldova.

Prin această serie de evenimente care a avut loc pe tot parcursul verii, AVON a transformat vara într-o călătorie a feminităţii, culorii şi entuziasmului şi a provocat încă o dată româncele să transforme fiecare zi într-o ocazie de celebrare a frumuseţii.

Articole asemanatoare
seducătoare
Ce au în comun cele mai seducătoare femei trendy? (P)
reclamă
Femeile, scandalizate din cauza unei reclame: Gropițele sunt drăguțe pe fața ta, nu pe coapse
Schimba lumea prin frumusete cu AVON
AVON intră în Cartea Recordurilor

Comenteaza acest articol

70.000 de persoane din toată ţara au celebrat frumuseţea alături de AVON!

by   1 min
0