Tabu
Image default
CULTURE

70.000 de persoane din toată ţara au celebrat frumuseţea alături de AVON!

AVON a sărbătorit relansarea noii game de machiaj Color prin organizarea unei caravane care, pe tot parcursul verii, a invitat locuitorii a 45 de oraşe din ţară să descopere culoarea oraşului lor. Reunite sub sloganul “Află culoarea oraşului tău”, evenimentele au adus împreună peste 70.000 de persoane care s-au bucurat de suprizele oferite de AVON.

În 10 dintre oraşele în care a ajuns caravana, evenimentele au fost însufleţite de ritmurile pline de energie ale Antoniei, ambasadoarea noii game de make-up, aflată în primul ei turneu din ţară. Locuitorii celorlalte oraşe s-au bucurat de concertele susţinute de trupa Bandidos, care a animat atmosfera printr-o petrecere memorabilă în cinstea frumuseţii.

În cadrul evenimentului, participanţii au participat la sesiuni de make-up profesional, la jocuri cu premii, au primit sfaturi şi trucuri legate de machiaj şi au aflat mai multe informaţii despre campaniile sociale în care se implică AVON. Mai mult decât atât, au fost instalate porţi colorate cu senzori și, în funcție de culoarea predominantă aleasă de participanţi, AVON a declarat care este culoarea oficială a fiecărui oraş.

Unul dintre principalele noastre obiective a fost dintotdeauna cel de a celebra frumuseţea, de a îndemna româncele să se simtă fericite în pielea lor şi încrezătoare în orice moment. Astfel, faptul că am reuşit să străbatem atâţia kilometri cu Caravana AVON şi să aducem zâmbetul pe buzele unui număr atât de mare de persoane nu poate decât să ne bucure şi să ne inspire pentru viitor, a declarat Stela Toderaşcu, Sales Support Manager AVON România şi Moldova.

Prin această serie de evenimente care a avut loc pe tot parcursul verii, AVON a transformat vara într-o călătorie a feminităţii, culorii şi entuziasmului şi a provocat încă o dată româncele să transforme fiecare zi într-o ocazie de celebrare a frumuseţii.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Cultura online ⎥ Nopțile Lecturii de la Institutul Francez

Ciocîrlan

Robert de Niro, despăgubiri de 6 milioane de dolari

Andreea Damian

LEONARD MIRON pleaca de la TVR cu scandal: “Poponarul stie 4 limbi straine!”

Mr Flash și Vicarious Bliss la Studio Martin

realitatea

Men in Black are o continuare și reunește cei mai tari actori într-un singur film

Andreea Damian

Scrie un comentariu