Tabu
Image default
CULTURESlider

INNA a lansat imnul verii

INNA a lansat un hit pop de vară, „Magical Love”, un single în limba engleză care are un bas numai bun de cluburi şi petreceri văratice. Deocamdată track-ul are un visualizer clasic, dar va primi şi un videoclip oficial în săptămânile viitoare.

„Magical Love” este o piesă compusă de artistă alături de Breyan Isaac, compozitor şi producător american care a lucrat cu David Guetta, Flo Rida, Nicki Minaj şi G-Eazy. De producţie s-a ocupat Alex Cotoi de la Global Records, premiat cu Latin Grammy, alături de Marci & Seba. Aceştia sunt responsabili cu unul dintre cele mai mari hituri ale Innei, piesa “Hot”. Noul single are un bas care pulsează puternic şi ni-l putem imagina răzbătând din maşini oprite la stop sau din terase pline de petrecăreți.

Vreau să simțiți iubirea magică de fiecare dată când ascultați piesa și să o împărtășiți peste tot pe unde mergeți. Noi suntem iubire!. – INNA

INNA are la activ concerte şi turnee în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada şi Orientul Mijlociu şi a strâns peste 7.6 milioane de ascultători lunari pe Spotify.

Are de asemenea peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube şi cel mai recent hit al său este „UP”, colaborare cu Sean Paul, care a strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube şi peste 43 de milioane de stream-uri pe Spotify.

ARTICOLE SIMILARE

Design-ul tau interior chiar conteaza

realitatea

Andreea Bălan, vacanță exotică!

Tabu Tabu

„Fără botox”: secretele anti-îmbătrânire ale Salmei Hayek

Andreea Damian

Green Day lanseaza un nou album

realitatea

Serena Williams a schimbat regulile în tenis dar întâmpină în continuare probleme

Andreea Damian

Defectul pe care Chrissy Teigen îl ascunde tot timpul cu Photoshop

Andreea Damian

Scrie un comentariu