Home > Agenda > Lui Hugh Grant i s-a furat scenariul din mașină

Lui Hugh Grant i s-a furat scenariul din mașină

Actorul Hugh Grant a făcut apel la hoții care au intrat în mașină și i-au furat o pungă care conținea un scenariu la care lucre și cardurile de sănătate ale copiilor săi.

Într-o postare de pe Twitter, Grant i-a rugat să-i returneze cel puțin scenariul care conținea potrivit actorului săptămâni întregi de muncă și notițe valoroase. Punga, care ar fi fost furată duminică seara, s-ar putea să conțină și cardurile medicale ale copiilor lui, a mai scris actorul. Grant a cerut ca articolele să fie returnate la studiourile Coach Films – Ealing Studios.

Hugh Grant, care are 335.000 de fani pe Twitter, nu a oferit detalii despre locul în care a avut loc infracțiunea sau filmul pentru care era pregătit scenariul. Au existat sute de răspunsuri la recursul său, dar, aparent, nimeni nu a oferit informații care ar putea duce la recuperarea scenariului sau a altor elemente care lipsesc. Grant a câștigat anul trecut un premiu pentru portretizarea lui Jeremy Thorpe, politician britanic, în seria limitată “Un scandal foarte englezesc”.

Proiectele viitoare ale actorului sunt legate de  “Patru nunți și funeraliile” și “Paddington 2” și includ filmul lui Guy Ritchie – “Toff Guys”. De asemenea, el va juca alături de Nicole Kidman și Donald Sutherland în miniseria cu șase părți de la HBO “The Undoing”.

Articole asemanatoare
TEORII ALE CONSPIRATIEI! Secretul ascuns de DISNEY in fiecare film! Ce poate insemna? CIA, FBI sau complot masonic?
Pretul tradarii: CAT a luat CRISTEA ca sa povesteasca la tv aventura cu Bianca
Sărbătoritul zilei
Hugh Grant a lovit un fotograf – VIDEO

Comenteaza acest articol

Lui Hugh Grant i s-a furat scenariul din mașină

by realitatea   1 min
0