Tabu
Image default
PEOPLESlider

9 vedete ale caror nume reale sunt diferite de cele de scena

Frumoase, sexy, mereu ingriite si ravnite de toti oamenii „de rand”, vedetele par mereu sa duca vieti perfecte. Cu toate acestea, se pare ca ceva le-a stat pe suflet unor vedete, caci au simtit o puternica nevoie de schimbare. Ce au dorit celebritatile sa schimbe?  Numele! Nu, nu, nu s-au casatorit peste noapte, ci au adoptat alt nume decat cel de botez, caci erau nemultumite.

Audrey Hepburn

Frumoasa actrita din „Mic dejun la Tiffany”, Audrey Hepburn, s-a nascut sub numele de Ruston, insa pe parcurs a decis ca Hepburn era mult mai potrivit.

Vin Diesel

Vin Diesel  nu a fost botezat sub acest nume, daca la asta va gandeati cand urmareati „Fast and Furious”. Nu, nu, parintii lui nu au fost atat de curajosi, ci l-au numit Mark Sinclair, insa actorul si-a ales propriul nume atunci cand lucra ca bodyguard in New York.

Nicki Minaj

Nicki Minaj este faimoasa, sexy si ravnita de multi barbati, insa se pare ca rapperita avea o mare nemultumire: numele sau. Mai mult ca sigur acesta a fost motivul pentru care cantareata a ales sa isi schimbe numele din Onika Tanya Maraj in Nicki Minaj.

Nicolas Cage

Nicolas Cage si-a schimbat numele de familie, caci nu dorea ca succesul sau sa fie pus pe spatele unchiului sau faimos, Francis Ford Coppola.

Katy Perry

Katy Perry a optat si ea pentru schimbarea numelui. Motivul? Necunsocut!  Cert este ca noul sau nume suna mult mai jucaus decat numele sau real (Katheryn Elizabeth Hudson).

Nina Dobrev

Nina Dobrev este acum super cunoscuta datorita rolului din „Jurnalele vampirilor” si cutreiera mintile multor barbati, insa putini stiu ca, de fapt, numele actritei de origine bulgara este Nikolina Konstantiniva Dobreva.

Brad Pitt

Brad Pitt a ales si el, asemenea Ninei Dobrev, sa isi scurteze numele. Astfel, de la Bradley s-a ajuns la simplul Brad.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a trecut prin perioade grele, triste si chiar depresive, insa se pare ca nu intotdeauna a fost asa, caci numele ales de ea, Miley, vine de la porecla sa din copilarie (Smiley) atribuita datorita faptului ca era un copil foarte vesel. Celebra cantareata a fost nascuta sub numele de Destiny Hope Cyrus, insa schimbarea a survenit in anul 2008.

Lana del Rey

Incheiem lista cu o alta cantareata iubita de publicul de pretutinderi. Lana del Rey a fost si ea nascuta sub un alt nume decat cel cunoscut de catre toata lumea. Numele sau de botez a fost Elizabeth Woolridge Grant.

Speram ca v-am socat cu numele reale ale vedetelor. Voi stiti si alte vedete care au optat pentru aceasta schimbare? Ce nume ciudate ori amuzante ati mai auzit?

ARTICOLE SIMILARE

Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale

realitatea

București Livrator | Un nou spectacol outdoor la Teatrul Masca

Andreea Damian

Puiu Șerban, acuzat de studenții de la UNATC de „abuz de putere, hărțuire și sexism”. Cum a răspuns soțul actriței Alexandra Velniciuc

Andreea Damian

Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

Andreea Damian

Englezii au călărit unicorni gonflabili după victoria cu Tunisia

realitatea

Afla cum sa iti ingrijesti tenul in sezonul rece

realitatea

Scrie un comentariu