Tabu
LIFESTYLE

Poza care a facut INCONJURUL LUMII! Ce a facut aceasta pisica pentru puii ei: “Multi oameni nu ar fi in stare de ASA CEVA”

Poza alaturata a facut inconjurul lumii si a strans in scurt timp zeci de mii de like-uri si comentarii pe retelele de socializare.

In imagine se poate observa o pisica intr-o stare deplorabila, care sta alaturi de cei 5 pui ai ei. Va intrebati ce a patit? Aceasta isi gasise adapost intr-un garaj din Brooklyn, New York.

La un moment dat, un incendiu a izbucnit din cauze necunoscute. La fata locului au ajuns imediat pompierii, care au inceput sa se lupte cu flacarile. La un moment dat, unul dintre ei a surprins o scena incredibila.

Pisica a trecut prin flacari de 5 ori pentru a-si cara puii in afara garajului care ardea, riscandu-si propria viata. Si-a ars astfel labele, majoritatea blanitei, iar ochii nu si-i mai putea deschide.

Dupa ce a scos si ultimul pui, aceasta i-a mirosit pe fiecare, pentru a verifica daca sunt in viats si sanatosi, dupa care a lesinat. Psicile au fost duse imediat la spital, unde au fost tratate de medicii veterinari.

ARTICOLE SIMILARE

Euro 2016 si orasele romantismului

realitatea

Studiu: Femeile sunt mai slabe, dar au sâni mai mari

realitatea

Nașterea prin hipnoză nu provoacă dureri

realitatea

Mihaela Radulescu, DEZAMAGITA de barbatul care-i jura ca o iubeste: “Am fost o credula si o fraiera”

Iata-l pe BEBELUSUL Annei Lesko!

La doar 34 de ani, o actriţă de la Hollywood are un decolteu de groază

Scrie un comentariu