Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

DANA in vila lui SERGIU NICOLAESCU de la mare

Vila din staţiunea 2 Mai, unde Sergiu Nicolaescu îşi încărca bateriile în fiecare vară, arată acum ca o adevărată fortăreaţă. În loc de flori, Dana, văduva artistului –http://www.tabu.ro/dana-nicolaescu-cine-e-sotia/vila sergiu nicolaescu , a plantat copaci înalţi de doi metri, pentru ca, pe perioada şederii ei aici, nimeni să nu tragă cu ochiul prin gard.

Dana a fost văzută tot mai des intrând pe poarta vilei din 2 Mai, dar întotdeauna însoţită de tatăl ei, de parcă i-ar fi frică să locuiască singură aici, după decesul soţului său, Sergiu Nicolaescu. Pentru artistul care a încetat din viaţă în urmă cu un an şi jumătate, acest colţ de rai era locul unde obişnuia să se retragă şi să-şi încarce, în tihnă, bateriile.

Avea chiar un prieten de nădejde, în persoana lui Paul Petrovici, care ani buni a îngrijit imobilul şi l-a ajutat la treburile mai grele. Numai că, după moartea regizorului, bărbatul s-a trezit fără o sursă de venit, pentru că Dana l-a pus pe liber, nemulţumită că se întindea la poveşti cu toată lumea. Acum, bătrânului nu i-a mai rămas decât să se uite cu nostalgie spre casă şi să sesizeze orice transformare: “De când m-a dat afară, nimeni nu s-a mai ocupat de curte. Dana a scos până şi un măr japonez care făcea nişte flori minunate. Doar la vila lui Ceauşescu din Neptun mai era unul asemănător“, ne-a povestit el, cu tristeţe.

Acest imobil, a cărui valoare se ridică la 300.000 de euro, a devenit un motiv uriaş de dispută între Iolanda, sora regizorului, Gabriela, prima lui soţie, şi Paul Petrovici, prietenul lui Nicolaescu, pentru că fiecare pretinde o sumă de bani, după vânzarea lui.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dana-nicolaescu-instalat-vila-lui-sergiu-litoral-500068.html#ixzz37bcfCBxk

ARTICOLE SIMILARE

O stirista de la Pro TV e insarcinata. A aflat in direct ca va fi mamica

REGULI DE ACCES ŞI CONDUITĂ
SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Tabu Tabu

Tot mai multe neconcordante in cazul mortii lui IONUT! Ce se ascunde in spatele tragediei?

Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

Andreea Damian

TERIFIANT! Mircea Solcanu către familia Anghel: “Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil!”

realitatea

Cătălin Botezatu şi-a pus la cale înmormântarea! “Va exista şi un dress-code!”

Scrie un comentariu