Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Banc stupid al lui BOBONETE despre pretul unui act sexual cu LAURA COSOI

Mihai Bobonete a facut un gest reprobabil, jignind-o cumplit pe LAURA COSOI. Intr-o reprezentatie de stand-up, acesta a umilit-o in public.

A avea simtul umorului este o mare calitate, insa, uneori nu poti rade la o gluma, oricat de tare te-ai stradui. Acesta este si cazul momentului sustinut de Mihai Bobonete intr-un celebru mall din Capitala. Cunoscut ca un actor foarte talentat si apreciat de public pentru asta, de data aceasta a reusit sa cada in dizgratia tuturor. Intr-un moment de stand-up, Bobonete a atacat-o fara mila pe Laura Cosoi. Acesta a facut mai multe pe glume pe seama frumoasei vedete, dar una a le-a intrecut pe toate. Aluzia la Smiley a fost, de departe si mai urata.

“Am nimerit langa fost gagica a lui Smiley, langa Laura Cosoi, la cinema si tot filmul m-am uitat la ea, sa dau de inteles ca ceva e in neregula. La final s-au aprins luminile si mi-a zis ‘ am inteles ca m-ai recunoscut, dar te-ai uitat la mine asa insistent’. Si i-am zis ‘nu, dar mi-ai baut tot sucul’. Mi-a baut un litru de Cola. Am vrut sa il sun pe Smiley si sa ii spun ca daca vrea sa o f*** in c** sa ii ia o Fanta la 2,5 litri ca e disperata dupa gaz”, a spus Bobonete, cu zambetul pana la urechi, conform www.cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Amazon, criticat pentru ornamentele de Crăciun cu imagini din fostul lagăr de concentrare Auschwitz

Andreea Damian

Un designer cu contracte în Franţa: „Români, puteți impresiona și prin simplitate!”

Oana

Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici

Andreea Damian

Schimbările climatice ne afectează sănătatea mintală

realitatea

Solutii pentru MAHMUREALA! Retete de dres dupa CHEF!

realitatea

S-a lansat lego pentru copiii nevăzători!

Andreea Damian

Scrie un comentariu