Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

MIHAELA RADULESCU confirma despartirea de Dani Otil si legatura cu Felix Baumgartner

E OFICIAL! Mihaela Rădulescu confirmă zvonurile apărunte recent potrivit cărora ar avea o relaţie cu  Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit cu parasuta de la 39 kilometri înălţime! “Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem fiecare, mai departe, de vieţile noastre ? Încredere în voi şi iubire – cu aceste 2 elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem:))))” , a scris Mihaela Rădulescu pe contul său oficial de Facebook. Răspunsul Mihaelei  vine după ce recent Getty Images a publicat  două fotografii din care rezultă că ea ar fi noua iubită a paraşutistului austriac Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime. (http://bucatarici.ro/retetele-lui-angie-biscuiti-pentru-indragostiti/  )

Cele două imagini, realizate în cadrului un show difuzat de televiziunea germană RTL, o prezintă pe Mihaela Rădulescu, care este descrisă drept ”presupusa nouă iubită a lui Felix Baumgartner”. Întrebată de un prieten de pe contul de socializare dacă mai formează un cuplu cu Dani Oţil, Mihaela Rădulescu i-a răspuns acestuia simplu – “Nu”.

Mihaela Rădulescu a realizat în urmă cu o lună un interviu cu Felix Baumgartner şi şi-a declarat admiraţia pentru el, spunându-i că una dintre dorinţele sale era să îl întâlnească, scrie www.gandul.info .

ARTICOLE SIMILARE

Descoperă notele olfactive ale parfumurilor orientale care te trimit pe tărâmuri magice

Tabu Tabu

Fotomodelul Mara Martin a explicat de ce și-a alăptat bebelușul pe catwalk

Andreea Damian

De ce nu se mai pot folosi unele melodii pe Instagram

Andreea Damian

Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

Andreea Damian

De ce spațiul cosmic afectează diferit femeile și bărbații

Andreea Damian

Ce trebuie să știți despre aspiratoarele Karcher

Tabu Tabu

Scrie un comentariu