Tabu
CULTURESlider

Bucurestiul in weekend, 14-16 octombrie

Yeeeey!!! Este din nou  weekend! Si stim cu totii ca scopul acestor zile este de relaxare si distractie. Daca inca nu v-ati facut planuri, iata cateva din evenimentele care va asteapta in Bucuresti!

  1. Les Films de Cannes a Bucarest

Evenimentul are loc anul acesta in perioada 14-23 octombrie la CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Taranului si Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei. Prima proiectie, Toni Erdmann, va avea loc astazi, la ora 18:30 la CinemaPRO si regizoarea Maren Ade va sta de vorba cu publicul la finalul proiectiei.

bucurestiul-in-weekend-14-16-octombrie1

  1. Creative Est

Anul acesta are loc cea de-a doua editie a festivalului Creative Est, in perioada 10-16 octombrie. Festivalul sustine industriile creative romanesti. In acest weekend evenimentul va transforma o fosta hala de textile in spatiu de expunere pentru standuri de arta, design, moda, arhitectura, tehnologie si gastronomie. Hala Industria Bumbacului este situata pe Splaiul Unirii nr 160.

bucurestiul-in-weekend-14-16-octombrie2

  1. International Tattoo Convention

In weekend-ul acesta cei mai buni tatuatori din lume vor fi prezenti in Bucuresti la cea de 7a editie a International Tattoo Convention Bucharest 2016. Locul unde pot fi gasiti acestia este Crystal Palace Ballrooms. Special Guests: Paul Booth, Charlie si Rachel Atlas, Emilio Gonzales, Femke Fatale si multi altii.

bucurestiul-in-weekend-14-16-octombrie3

  1. Food Truck Festival

Food Truck Festival se incheie in acest weekend, duminica mai exact. Pana atunci puteti gasi in parcarea mall-ului Promenada o multime de food truck-uri cu unele din cele mai apreciate propuneri de street food. Scopul acestui festival este de promovare a mancarurilor preparate rapid, dar sanatos.

bucurestiul-in-weekend-14-16-octombrie4

Concerte:

  1. Cargo

In Hard Rock Cafe are loc in aceasta seara concertul Cargo, incepand cu ora 22:30. Pretul biletelor variaza intre 55 de lei si 75 de lei.

bucurestiul-in-weekend-14-16-octombrie5

  1. Directia 5

Salut! Ce faci? In seara asta Directia 5 ti-a pregatit un concert in Beraria H. Intrarea se face la ora 20:00, iar spectacolul incepe la ora 22:45. Pretul biletelor variaza intre 40 si 80 de lei.

bucurestiul-in-weekend-14-16-octombrie6

  1. Antonia

In seara aceasta are loc aniversarea de 17 ani a Bucuresti Mall si, printre alte surprize, sunteti asteptati la un concert Antonia si live band-ul ei. Concertul incepe la ora 20:00.

bucurestiul-in-weekend-14-16-octombrie7

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi, graviduță senzuală într-o rochie de 50 de lei

Andreea Damian

Meserii care nu exista în România: manager de reputație online

realitatea

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Andreea Damian

Majoritatea delfinilor sunt „dreptaci”, spun cercetătorii

realitatea

Ana Ularu apare din nou într-un serial străin

Tabu Tabu

Te invităm într-o frumoasă călătorie prin Viena

realitatea

Scrie un comentariu