Tabu
CULTURE

Kevin Costner cântă la Arad!

Împreună cu trupa sa ( Modern West) , Kevin Costner va sustine un concert în data de 3 octombrie pe Strandul „Neptun” din Arad.

Putini stiu de pasiunea lui Kevin Costner pentru muzică. În urmă cu 20 de ani, Kevin l-a cunoscut pe John Coinman în Los Angeles în timpul unui workshop. John era un muzician cu un imens interes pentru actorie , iar Kevin era un actor cu un imens interes în muzică. S-au împrietenit si au început să cânte împreună cu un alt prieten, Blaine Forward. Prietenia lor s-a transformat într-o colaborare muzicală. Proiectul lor s-a numit Roving Boy. Cântau rock cu accente western . În Japonia au înregistrat primul lor single intitulat “Simple Truth”. Cum steaua lui Kevin a început să strălucească la Hollywood, muzica a trecut în planul doi. Dar ,de fiecare dată când puteau, cei trei se întâneau să cânte, să compună si să înregistreze. Coinman si Forward s-au mutat în Tucson, unde i-au întâlnit pe Teddy Morgan (chitarist si producător muzical) si pe Larry Cobb (tobe).

În 2005 cei trei împreună cu Teddy si Larry au pus bazele unei noi trupe – Modern West. Christine, sotia lui Kevin Costner a fost autoarea morală a înfiintării noii trupe. Faimoasa revistă Variety a anuntat deja participarea lui Kevin Costner si a trupei Modern West în cadrul Ro-IFF. Kevin Costner va primi din partea Festivalului Ro-IFF un Premiu de excelentă.

Biletele pentru concert se găsesc la sediul Casei de Cultură Arad si on line pe www.eventim.ro , www.bilete.ro , precum si în magazinele Vodafone, Germanos si in Librariile Cărturesti.

ARTICOLE SIMILARE

La Casa de Papel altfel. Magie din hârtie cu Simon Schubert

Ciocîrlan

Cea mai lungă eclipsă totală de Lună – vizibilă în România

realitatea

Perspectivă sumbră pentru Marea Barieră de Corali

Andreea Damian

Monica Birladeanu va sarbatori ziua femeii la The Woman

realitatea

Corina, în duet cu fiul ei

Usurinta si Bucurie in RELATII

Scrie un comentariu