Tabu
CULTURESlider

Andreea Esca a dezvăluit cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe

Moartea jurnalistului Andrei Gheorghe a provocat multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut și l-au apreciat. Andreea Esca se numără printre prietenii săi apropiați. Vedeta Pro TV-ului este teribil de afectată de vestea morții colegului și prietenului ei.

Știrista a dezvăluit totodată cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe, pe pagina sa de Facebook.

„Intr-o noapte eram in masina catre casa si l-am auzit la ProFm. M-am dus direct in studioul radioului din Calea Victoriei sa vad cum e omul din spatele acelei voci fascinante, din spatele acelui discurs atat de liber… Asa l-am descoperit pe Andrei Gheorghe. Asa e ramas pana ieri. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a mărturisit vedeta.

Jurnalistul a fost găsit luni seară, fără suflare, în locunţa sa din Voluntari. Potrivit medicilor legişti cauza morţii a fost un stop cardio-respirator. Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

În ultima postare de pe o reţea socială, Andrei Gheorghe îşi anunţa entuziasmat, cu aceeaşi ambiţie de care a dat dovadă de-a lungul carierei, planurile de viitor. “Voi continua să trolez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiţi, homofobi, legionari şi alte asemenea făpturi imbecile”, a fost ultimul mesaj al lui Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a debutat în 1996 cu celebrul talk-show Midnight Killer. Iar la ediţia cu numărul o sută a stabilit un record naţional cu o emisiune live de 24 de ore. Un an mai târziu a dat startul primului talk show de prânz din radioul comercial: “13-14 cu Andrei”. În 2001, Andrei Gheorghe a prezentat emisiunea “Lanţul Slăbiciunilor”, la PRO TV. În 2008, Andrei Gheorghe a realizat un scurt metraj numit „Dubla Personalitate”, la care a fost și scenarist.

A avut o carieră strălucitoare și în radio. Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța. Între 1993 și 1996 a realizat emisiuni la postul Radio Sky Constanța, iar între 1996 și 2002 la Pro FM București.

 

ARTICOLE SIMILARE

Helen Mirren, diva sexy la 76 de ani. Cum reușește?

Andreea Damian

Laura Zapata și-ar fi dorit să vină de ziua ei în România. A anulat tot! Care e motivul

Tabu Tabu

Meghan Markle declară război familiei regale britanice

Andreea Damian

Singura înregistrare a piesei Nothing Compares 2 U cântată de Prince e incredibilă

realitatea

Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

Andreea Damian

Vindecată de cancer, Rona Hartner se ia de coronasceptici

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu